Siirry sisältöön
Asiakastarinat

Poikkeustila piirtää uudet raamit luovuudelle – näin neljä yrittäjää uudisti työtapojaan ja palveluitaan

Poikkeustila piirtää uudet raamit luovuudelle – näin neljä yrittäjää uudisti työtapojaan ja palveluitaan

Poikkeustilanne on tehnyt monen yrityksen arkeen ison loven, mutta useat yrittäjät ovat myös kekseliäästi saaneet liiketoimintansa pyörimään. Tässä kerromme, miten muutama asiakasyrityksemme on selviytynyt poikkeusoloissa kehittämällä uudenlaisia toimintatapoja ja palveluita.

Hakasen leipomo on tamperelainen perheyritys, jossa työskentelevät kolmannen polven yrittäjäsisarukset vanhempineen. Leipomo- ja kahvilatoiminnan lisäksi Hakasen leipomo on monen ravintolan ja kahvilan leipomotuotteiden luottovalmistaja. Kaikki kuitenkin muuttui, kun moni asiakas joutui supistamaan toimintaansa tai peräti sulkemaan. Veljekset eivät kuitenkaan jääneet toimettomiksi.

“Jouduimme keksimään nopeasti uutta, että saisimme yrityksen pelastettua”, Janne Hakanen kertoo. “Avasimme verkkokaupan ja veljeni Petteri kehitti kotiin tilattavan Karanteenikassin, jonka esimerkiksi etätöissä kotona olevat tai karanteeniin jääneet voivat tilata leipomuksia kotiovelle Tampereen lähialueille. Karanteenikassi sisältää uunituoreita, viikoittain vaihtuvia leipomotuotteita, kuten muun muassa sämpylöitä, päivän leivän, pullia tai unelmatorttua ja pikkusuolaisena kuuluisia lihapiirakoita tai karjalanpiirakoita. Leipomossa työpäivä alkaa jo varhain aamuyöllä, ja Karanteenikassit toimitetaan tilaajille uunituoreina lauantaisin”, hän kertoo.

Vaikka Karanteenikassi tai tuotteiden mukaan myynti ei täysin ole pelastanut Hakasen leipomoakaan lomautuksilta, on se kuitenkin tuonut työtä osalle työntekijöistä.

“Toivottavasti tästä poikkeusajasta selvittyämme osaamme kaikki arvostaa paikallista yrittäjyyttä ja suomalaista työtä, sillä se tuo kuitenkin leivän pöytään monille”, Janne Hakanen summaa.

Hakasen leipomon Karanteenikassi
kahvila–konditoria Hygge, Kotkassa

Me Aimot haluamme olla asiakkaidemme apuna kaikissa tilanteissa ja varsinkin nyt, kun olosuhteet ovat täysin poikkeukselliset. Ravintoloiden ja leipomoiden ammattilaisilta on nähty mitä hienoimpia sekä innovatiivisempia ratkaisuja. Vaikeassa tilanteessa moni on lähtenyt hakemaan uutta nousua omaan bisnekseen take away -myynnistä.


Koko tuotevalikoima verkkokaupoissa

Koko Suomen toimitustukku

Toimitustukku palvelee kaikkia alan toimijoita nopeasti ja tehokkaasti, ja kuljettaa tilaamasi tuotteet keskimäärin 24 tunnissa suoraan toimipisteeseen. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden nähdäksesi toimitustukun valikoiman ja tehdäksesi tilauksia.

Pääkaupunkiseudun pikatukut

Pikatukkumme ovat ruoka- ja juoma-alan ammattilaisten kätevä ostospaikka. Palvelemme aamuvarhaisesta iltamyöhään Helsingin Sörnäisissä ja Vantaan Koivuhaassa. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden nähdäksesi tuotteiden hinnat verkossa.

VALO Tilauspalvelu

VALO Tilauspalvelusta alan ammattilaiset saavat tuotteensa suoraan Suomen merkittävimmiltä tavarantoimittajilta. Aimon asiakkaat saavat VALO Tilauspalvelussa käyttöönsä koko Suomen laajuisen jakeluverkostomme.

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla foodservice-alan asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search