Terveiset Leipuripäiviltä iloisesta karjalaisesta kaupungista!
Perinteiset leipuriliiton kesäpäivät ja vuosikokous pidettiin 10.-12.8.2018 Saimaan rannalla Lappeenrannassa. Leipuripäivillä yhdistyi huvi ja hyöty kauniissa maisemissa.
Kokouspaikaksi järjestyksessä 118. vuosikokoukselle valikoitui Holiday Club Saimaa, joka tarjosi upeat puitteet monipuolisen ohjelman järjestämiseen. Leipuripäivien järjestelyissä oli tänä vuonna vahvasti mukana Kaakkois-Suomen Leipomoyrittäjät.
Leipuripäivillä yhdistyi huvi sekä ammatillinen hyöty, sillä viikonlopun aikana pystyi vaihtamaan ajatuksia esimerkiksi uutuustuotteista, joita tavarantoimittajat esittelivät näyttelyssä.
Valion juustobuffet tarjosi herkullisia keskusteluita
Perinteinen osa leipuripäiviä oli myös perjantai-illan avaava Valion juustobuffet. ”Juustobuffet on aina odotettu tapahtuma ja hyvä aloitus leipuripäiville”, toteaa Simo Vainikka, Kaakkois-Suomen Leipomoyrittäjät ry:n puheenjohtaja. ”Tilaisuudessa tapaa tuttuja ja tutustuu uusiin leipureihin. Tarjoilut ovat olleet maittavia ja tapahtuma on saanut positiivista palautetta, kuten nyt Lappeenrannassakin”, vuodesta 1990 päivillä mukana ollut Vainikka kehuu.
Leipuripäivien juustobuffetissa saatiin nauttia erilaisista salaateista, dippivihanneksista ja tietysti tuoreesta leivästä. Pöydästä löytyi mm. paikallisten leipureiden lepuskat. Valio juustoista tällä kertaa olivat mukana seuraavat juustot.
Lue lisää ajankohtaisista aiheista:

Gallup: Millaisia trendejä alalla on nähtävissä?

Kuukauden kampanjatuotteet

Vähemmän hiilidioksidipäästöjä

Arto Rastas ja lounaan uudet tuulet

Radikaalia läpinäkyvyyttä, yhdessä tekemistä ja hyvää palvel…
