Saman tarjoilutilanteen reseptejä
Saman ruokavalion reseptejä
Ainekset
Pohja
-
0,500 kg
Valio 1/2 GN -murotaikinalevyäVoilla leivotun, laktoosittoman murotaikinalevyn avulla saa loihdittua herkullisimmat piiraat, paistokset, jälkiruoat ja pikkuleivät erilaisiin tarjoilutilanteisiin.…
Täyte
- 0,500 kg
-
0,400 kg
Valio Viola® kevyt maustamatonta tuorejuustoaValio Viola® kevyt maustamaton on raikas kevyttuorejuusto, joka sopii arkeen ja juhlaan, ruuanlaittoon sekä suolaiseen…
- 0,005 kg raastettua sitruunankuorta
- 0,015 kg sitruunamehua
- 0,212 kg sokeria
- 0,012 kg vaniljasokeria
- 0,070 kg perunajauhoja
- 0,100 kg keltuaista
- 0,150 kg valkuaista
Jaa resepti
Ohje
- Levitä sulanut taikina irtoreunaisen vuoan (halkaisija 28 cm) pohjalle ja reunoille.
- Yhdistä maitorahka, Viola, sitruunankuoriraaste ja -mehu, puolet sokerista, vaniljasokeri, siivilän läpi sihdattu perunajauho ja keltuaiset. Sekoita seos tasaiseksi.
- Vaahdota valkuaiset lopun sokerin kanssa kovaksi vaahdoksi. Lisää valkuaisvaahto parissa erässä täytteen joukkoon varovasti sekoittaen. Kaada täyte taikinapohjalle.
- Paista kiertoilmauunissa 150 asteessa uunin alimmalla tasolla noin 1 tunti.
- Anna kakun jäähtyä kylmäksi vuoassa. Irrota kylmä kakku varovasti vuoasta ja sihtaa päälle hiukan tomusokeria, jos haluat.
Saman tarjoilutilanteen reseptejä
Saman ruokavalion reseptejä
Jaa resepti
Kokeile annoslaskuriamme
Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.
Ravintosisältö annoksessa
Energia
402 kcal
Proteiini
13 g
Hiilihydraatti
46,7 g
Rasva
17,5 g
Tyydyttynyt rasva
9 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,7 g
Kalsium
59,3 mg
D-vitamiini
0,5 µg
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
311 kcal
Proteiini
10,1 g
Hiilihydraatti
36,2 g
Rasva
13,6 g
Tyydyttynyt rasva
7 g
Ravintokuitu
0,8 g
Suola
0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa