Siirry sisältöön
Yhteistyössä
Luettavaa tuotteista

Duni: Painted Tulips tuo kevään kattaukseen

Saat täydellisen vapauden. Vapauden huolehtia ympäristöstä. Vapauden toteuttaa kaikki luovat visiot tilaisuuteen kuin tilaisuuteen. Vapauden työskennellä fiksusti ja käyttää enemmän aikaa asiakkaiden ilahduttamiseen. Haluamme inspiroida sinua löytämään uusia tapoja erottua eduksesi ja saada asiakkaat viihtymään.

Teksti ja kuvat: Duni Oy

Dunin Painted Tulips -sarja on raikas ja kaunis tunnelman luoja. Hygieeninen ja helppokäyttöinen lautasliina takaa parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen.

Lautasliinan Bio Dunisoft® -materiaali on fossiilivapaa, sillä kuitumateriaalin sideaineena on käytetty elintarviketeollisuuden sivutuotteita kuten sitruunankuoria, maissia ja viljaa. Bio Dunisoft® on kompostoitava ja FSC™ -sertifioitu. Dunisoft on ihanan pehmeä ja imukykyinen materiaali ja sen hinta-laatusuhde on optimaalinen epämuodollisiin premium-kattauksiin. 40 x 40 cm lautasliinalla voi taitella kauniin kattauskokonaisuuden, sillä kuitumateriaali pysyy kauniisti pystyssä.

Painted Tulips poikkiliina on valmistettu FSC™ -sertifioidusta Dunicel®-materiaalista. Rullassa on yhteensä 24 metriä ja se on perforoitu 1,2 metrin välein. Repäisykohdat ovat käytännölliset, haluat sitten asettaa liinan pitkin pöytää tai poikittain.

Lautasliinan ja poikkiliinan voi yhdistää myös Dunin yksiväristen tuotteiden kanssa, sillä tuotteet on suunniteltu yhteensopivaksi. Muistathan, että kaikki yksiväriset Dunisoft® lautasliinat ovat nyt Bio Dunisoft® -materiaalia.

Uudista pöytäsi! Virkistävästä aamiaisesta leppoisaan kahvihetkeen, rennosta lounaasta ylelliseen illalliseen.

Bio Dunisoft®-lautasliina

8087143 – Bio Dunisoft®-lautasliina 40 x 40 cm 1/4 Painted Tulips 60KPL

Dunicel®-poikkiliina

8087129 – Dunicel®-poikkiliina 0,4 x 24 m Painted Tulips

Tilaa tuotteet tai nouda myymälästä

Koko Suomen toimitustukku

Toimitustukku palvelee kaikkia alan toimijoita nopeasti ja tehokkaasti, ja kuljettaa tilaamasi tuotteet keskimäärin 24 tunnissa suoraan toimipisteeseen. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden nähdäksesi toimitustukun valikoiman ja tehdäksesi tilauksia.

Pääkaupunkiseudun pikatukut

Pikatukkumme ovat ruoka- ja juoma-alan ammattilaisten kätevä ostospaikka. Palvelemme aamuvarhaisesta iltamyöhään Helsingin Sörnäisissä ja Vantaan Koivuhaassa. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden nähdäksesi tuotteiden hinnat verkossa.


Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla foodservice-alan asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search