Siirry sisältöön
Yhteistyössä
Luettavaa tuotteista

Filos Premium Blend auringonkukka- ja ekstra-neitsytoliiviöljysekoitus

Filos öljypullo keittiön pöydällä

Filos Premium Blend on aurinkoinen lisä keittiöön. Tämä öljysekoitus sisältää 80 % auringonkukkaöljyä ja 20 % kreikkalaista ekstra-neitsytoliiviöljyä. Auringonkukkaöljy on maultaan mieto, mutta mukana oleva ekstra-neitsytoliiviöljy tuo selvästi esiin laadukkaan kreikkalaisen oliiviöljyn maun. Öljy sopii erinomaisesti kaikkeen ruoanlaittoon.

Teksti ja kuvat: Gavrielides Foods

Filos on tae laadukkaasta kreikkalaisesta ekstra-neitsytoliiviöljystä

Gavrielides Foods on ollut jo vuosikymmenien ajan tuonut suomalaisten sekä ammatti- että kotikeittiöiden tarpeisiin kreikkalaista ekstra-neitsytoliiviöljyä. Filos Original -sarjan öljyt on puristettu koroneiki-lajikkeen oliiveista, joiden syntysija on Peloponnesoksen nimimaalla, ja josta myös suurin osa Filos öljyistä on kotoisin. Salaattipöytien ehdoton suosikki on Filos Deluxe 0.3 ekstra-neitsytoliiviöljy, jolla on erittäin alhainen rasvahappopitoisuus.

Oliiviöljyn markkinahinta on noussut viime vuoden aikana niin merkittävästi, että moni keittiön ammattilainen etsii rinnalle myös huokeampaa vaihtoehtoa. Salaattien maustajana ekstra-neitsytoliiviöljy on ehdoton ykkönen, mutta vastataksemme ajan haasteisiin, toimme markkinoille Filos tuoteperheeseen öljysekoituksen, joka on sekä taloudellinen, mutta samalla korkealuokkainen ja erittäin hyvänmakuinen.

Filos Premium Blend ruoanlaittoon

Filos Premium Blendissä yhdistyvät auringonkukkaöljyn neutraali maku ja ekstra-neitsytoliiviöljyn rikkaus. Öljysekoituksessa käytetty auringonkukkaöljy on raffinoitu eli jalostettu, joten tuotteen maussa korostuu ekstra-neitsytoliiviöljy. Auringonkukkaöljy on kuitenkin huokeampaa kuin ekstra-neitsytoliiviöljy, joten sitä voi huoletta käyttää kaikessa ruoanlaitossa. Erinomaisen laadun ja selkeän oliiviöljyn maun öljy saa siinä käytetystä Filos Original ekstra-neitsytoliiviöljystä.

Käyttövinkit

Filos Premium Blend soveltuu paistamiseen, leivontaan, kastikkeisiin ja marinadeihin.

  • Sen korkea lämpötilakestävyys (180 °C) tekee siitä täydellisen kumppanin pannulle. Kokeile paistaa lihaa, kalaa tai kasviksia tällä öljyllä – saat herkullisen lopputuloksen.
  • Öljy voi olla myös leivonnan salainen ase. Filos Premium Blend sopii mainiosti leivonnaisten valmistukseen. Kokeile muffinsseissa, piirakoissa, pasteijoissa tai vaikkapa pullataikinassa. Oliiviöljyn maku antaa leivonnaisille välimerellisen tuulahduksen.
  • Filos Premium Blend toimii myös kastikkeiden ja marinadien pohjana. Sekoita se yrttien, mausteiden ja sitruunan kanssa saadaksesi herkullisen mausteseoksen. Käytä sitä esimerkiksi grillatun lihan tai kasvisten maustamiseen. Tämä öljy ei jähmety kylmässä.
  • Lisää pataruokiin, wokkeihin ja hauduta kasvikset. Öljy antaa ruoalle mukavasti rakennetta ja makua.

Filos Premium Blend auringonkukka- ja ekstra-neitsytoliiviöljysekoitus on erinomainen valinta keittiön ammattilaisille. Sen korkea laatu takaa onnistuneen lopputuloksen jokaisessa ruokalajissa. Kokeile rohkeasti ja anna ruoillesi uusi ulottuvuus tällä aurinkoisella öljyllä!

Tilaa tuotteet tai nouda myymälästä

Koko Suomen toimitustukku

Toimitustukku palvelee kaikkia alan toimijoita nopeasti ja tehokkaasti, ja kuljettaa tilaamasi tuotteet keskimäärin 24 tunnissa suoraan toimipisteeseen. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden nähdäksesi toimitustukun valikoiman ja tehdäksesi tilauksia.

Pääkaupunkiseudun pikatukut

Pikatukkumme ovat ruoka- ja juoma-alan ammattilaisten kätevä ostospaikka. Palvelemme aamuvarhaisesta iltamyöhään Helsingin Sörnäisissä ja Vantaan Koivuhaassa. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden nähdäksesi tuotteiden hinnat verkossa.


Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla foodservice-alan asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search