Hyppää sisältöön
Pinnalla nyt

Messukuulumisia Gastrosta

Messukuulumisia Gastrosta
Messukuulumisia Gastrosta

Valio oli mukana horeca-alan suurimmilla kotimaan messuilla omalla osastollaan ja kannustamassa ruoanlaiton ja tarjoilun suomenmestaruuskisoja. Valio Dinerissa pääsi maistelemaan Yhdysvaltojen osavaltioiden parhaita paloja, kun esittelimme kesäteemaamme. Valio oli tapansa mukaan myös sponsoroimassa Vuoden Kokki ja Vuoden Tarjoilija kilpailuja.

Valio Dinerissa kävi tuhansia messuvierailijoita

Messukuhina ja hyvä tunnelma tarttuivat jokaiseen osallistujaan. Oman epätieteellisen jäätelöbarometrin mukaan arvioimme, että Valion osastolla vieraili kolmen päivän aikana vähintään 6000 vierasta. Valio Jäätelöfabriikin jäätelökojulla hupeni nimittäin näin monta maistiaista messujen aikana. Uudet herkuttelujäätelöt saivat aikaan tyytyväistä hymistelyä.

Messuilla tarjoiltiin Yhdysvaltojen maukkaimpia paloja

Tänä vuonna osastomme sai inspiraationsa New Yorkin diner-ravintoloista. Pohjois-Amerikkalainen teema näkyi myös kesän reseptiikassamme, kun toimme niihin autenttisia makuja ympäri osavaltojen. Pohjois-Amerikkalainen ruokakulttuuri on muutakin kuin pikaruokaa, burgereita ja hodareita. Tuomaksen kehittelemät bagelit hupenivat tarjottimilta sitä mukaa, kun ne valmistuivat. Tuore tilli, sitruuna ja pikkelöidyt kurkut loivat skagenia muistuttavan makumaailman, joka yllätti monet positiivisesti. Ota talteen Mifu bagelin resepti. Ruokaisa ja runsas bagel sopii vaikka kevyeksi lounaaksi salaatin kanssa tai välipalaksi.

Tuomas suositteleekin rohkeasti tarjoamaan asiakkaille Valio Mifua, joka taipuu moneen makumaailmaan.  Mifu suikaleista valmistettu savuisa ja lämpimän mausteinen Mifu gumbo otettiin myös hyvin vastaan. Gumbon kyljessä oli tarjolla mehevää maissileipää.

Herkullisia Amerikan makuja!

Pohjois-Amerikkalainen ruokakulttuuri on paljon muutakin kuin pikaruokaa, hampurilaisia ja hodareita. Gastro-messujen reseptiikassa maistuu autenttiset maut eripuolelta liittovaltiota. Tulethan maistelemaan herkkuja osastollemme ja poimi tästä maukkaat reseptit käyttöösi Amerikka-maateeman toteutuksiin!


Etsi