Siirry sisältöön
Pinnalla nyt

Parhaat Pidot on pidetty, työt jatkuvat.

Parhaat Pidot on pidetty, työt jatkuvat.

Parhaat Pidot syntyvät paitsi laadukkaasta ja monipuolisesta kattauksesta, myös ja ennen kaikkea hyvästä seurasta.

Tänä vuonna tapahtumassa mukana oli n. 100 näytteilleasettajaa ja lähes 800 vierasta. Ohjelmaa oli suuresta demokeittiöstä ajankohtaisiin paneelikeskusteluihin ja tunnelma oli huikea. Kädentaitojaan esittelivät mm. huippukokit Teemu Aura, Pipsa Hurmerinta, Petteri Luoto ja Tommi Tuominen.

Iso ja lämmin kiitos kaikille osallistuneille. Jos et tänä vuonna päässyt paikalle, toivottavasti tapaamme ensi vuoden pidoissa.

Korvat höröllä ympäri vuoden

Korvat höröllä ympäri vuoden

Mitä yhteistä on joulupukilla ja Aimolla? Tietysti se, että molemmat kuuntelevat ja ottavat toiveita vastaan. Parhaissa Pidoissakin kaikki saivat esittää toiveitaan, ja esimerkiksi vegaanisen tarjonnan kasvattaminen nousi vahvasti esiin. Myös erilaisia erikoistuotteita toivottiin lisää valikoimiimme. Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Palautteesi on meille ensiarvoisen tärkeää – ympäri vuoden – koska sen avulla voimme auttaa sinua kehittämään ja tehostamaan omaa toimintaasi.


Koko tuotevalikoima verkkokaupoissa

Koko Suomen toimitustukku

Toimitustukku palvelee kaikkia alan toimijoita nopeasti ja tehokkaasti, ja kuljettaa tilaamasi tuotteet keskimäärin 24 tunnissa suoraan toimipisteeseen. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden nähdäksesi toimitustukun valikoiman ja tehdäksesi tilauksia.

Pääkaupunkiseudun pikatukut

Pikatukkumme ovat ruoka- ja juoma-alan ammattilaisten kätevä ostospaikka. Palvelemme aamuvarhaisesta iltamyöhään Helsingin Sörnäisissä ja Vantaan Koivuhaassa. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden nähdäksesi tuotteiden hinnat verkossa.

VALO Tilauspalvelu

VALO Tilauspalvelusta alan ammattilaiset saavat tuotteensa suoraan Suomen merkittävimmiltä tavarantoimittajilta. Aimon asiakkaat saavat VALO Tilauspalvelussa käyttöönsä koko Suomen laajuisen jakeluverkostomme.

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla foodservice-alan asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search