Siirry sisältöön
Pinnalla nyt

Puhelinnumeromme muuttuvat vuoden 2023 alussa

Puhelinnumeromme muuttuvat vuoden 2023 alussa

Asiakaspalvelun puhelinnumeromme muuttuvat vuoden 2023 alussa. Katso uudet puhelinnumerot.

Me tarjoamme sinulle vaihtoehtoja tehdä tilauksia eri kanavien kautta ja me Aimot olemme aina apunasi ostoksiesi kaikissa vaiheissa, mitä kautta tahansa haluatkin tilauksen tehdä.

Asiakaspalvelun puhelinnumeromme vaihtuvat vuoden 2023 alussa. Alla uudet numerot, otathan nämä talteen. Vanhat numerot toimivat vielä toistaiseksi rinnalla, mutta poistuvat käytöstä lähiaikoina.

Asiakastuki

Asiakastuen Aimot auttavat sinua kaikissa kysymyksissäsi koskien toimituksessa olevia tilauksiasi. Voit tiedustella esimerkiksi toimituksen kulusta tai reklamoida tilauksestasi.

Asiakasrekisteri

Asiakasrekisterin Aimot ovat apunasi kaikissa asiakkuuteesi liittyvissä asioissa. Heiltä voit tiedustella mm. nimi ja -osoitemuutoksia, verkkolaskuosoitteiden muutoksia, tukkukortteihin liittyviä asioita tai alkoholi- ja tupakkalupien käsittelyä.

Verkkokaupan käyttäjätuki

Valioaimonetin verkkokauppa-asiantuntijoilta voit kysyä mm. käyttäjätunnuksista, tuotteiden saatavuudesta, tilauspohjien käytöstä tai verkkomaksuasioista. Ilmoitathan asiakasnumerosi aina yhteydenoton yhteydessä.

Pikatukut

Sörnäinen

Koivuhaka

Pääkaupunkiseudun pikatukkukut palvelevat keskeisellä sijainnilla Tukkutorilla sekä kätevien yhteyksien päässä Kehä 3:n varrella.


Tukustutaan paremmin

Tukustutaan paremmin

Meistä on tullut mestareita ymmärtämään asiakkaidemme erilaiset tarpeet ja ratkaisemaan ne kekseliäästi. Meillä on valmistajana myös vahva tuotekehitys-, prosessi- ja brändiosaaminen. Jos valikoiman tuotteista ei löydy sopivaa, etsimme täydennystä tai kehittämme sinulle jotakin täysin omaa.


Koko tuotevalikoima verkkokaupoissa

Koko Suomen toimitustukku

Toimitustukku palvelee kaikkia alan toimijoita nopeasti ja tehokkaasti, ja kuljettaa tilaamasi tuotteet keskimäärin 24 tunnissa suoraan toimipisteeseen. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden nähdäksesi toimitustukun valikoiman ja tehdäksesi tilauksia.

Pääkaupunkiseudun pikatukut

Pikatukkumme ovat ruoka- ja juoma-alan ammattilaisten kätevä ostospaikka. Palvelemme aamuvarhaisesta iltamyöhään Helsingin Sörnäisissä ja Vantaan Koivuhaassa. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden nähdäksesi tuotteiden hinnat verkossa.

VALO Tilauspalvelu

VALO Tilauspalvelusta alan ammattilaiset saavat tuotteensa suoraan Suomen merkittävimmiltä tavarantoimittajilta. Aimon asiakkaat saavat VALO Tilauspalvelussa käyttöönsä koko Suomen laajuisen jakeluverkostomme.

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla foodservice-alan asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search