Siirry sisältöön
Pinnalla nyt

Terveisiä Fast Food & Cafe & Ravintola 2017 -messuilta

Terveisiä Fast Food & Cafe & Ravintola 2017 -messuilta

Fast Food & Cafe & Ravintola 2017 -messuilla nähtiin ja koettiin kesäisen raikas Valio Cafe, jossa messuvieraat pääsivät maistelemaan kesäkauden uutuuksia ja inspiroitumaan näyttävistä vitriinien esillepanoideoista.

Kesän kynnyksellä ihmiset alkavat viihtyä enemmän liikenteessä, siksi heille kannattaa tarjota helppoja matkaeväitä tai vaikka piknikkoreihin sopivaa täytettä. Valion osastolla esiteltiin tarjoiluehdotukset nopeisiin eväisiin toasteista smoothieihin. Lisäksi tarjolla oli vinkkejä vitriinien ja myyntipisteiden tuunaukseen.

Kiireisen ihmisen välipalat

Take away -tuotteet vastaavat kiireisen kuluttajan tarpeeseen, ja nopeissa välipaloissakin on nyt terveellisiä vaihtoehtoja. Ruokailut ovat välipalaistuneet. Yhä useampi jättää aterian väliin ja ”haukkaa jotain pientä” tarpeen tullen.

Tähän haasteeseen Valio vastaa tarjoamalla vitriineihinkin sopivia valmiiksi lusikallisia tuotteita. Tuorepuurot ovat näkyneet jo pidempään trendinä ruokablogeissa, ja nyt Valio tuo markkinoiden ensimmäisen valmiin jogurttisen tuorepuuron, luomuna tietenkin! Luomu jogurttinen tuorepuuro maistuu raikkaalle jogurtille, lisäksi siinä on aito marjojen tai hedelmien maku.

Messuvieraat pääsivät maistamaan tuorepuuroja ensimmäisten joukossa ja palaute oli positiivista. Ruokaisammille välipaloille on todella tilausta!

Messuilla oli esillä uusia tuorepuuroja ja Hörppy juomia.
Värikäs ja runsas vitriini houkuttelee.

Koko tuotevalikoima verkkokaupoissa

Koko Suomen toimitustukku

Toimitustukku palvelee kaikkia alan toimijoita nopeasti ja tehokkaasti, ja kuljettaa tilaamasi tuotteet keskimäärin 24 tunnissa suoraan toimipisteeseen. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden nähdäksesi toimitustukun valikoiman ja tehdäksesi tilauksia.

Pääkaupunkiseudun pikatukut

Pikatukkumme ovat ruoka- ja juoma-alan ammattilaisten kätevä ostospaikka. Palvelemme aamuvarhaisesta iltamyöhään Helsingin Sörnäisissä ja Vantaan Koivuhaassa. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden nähdäksesi tuotteiden hinnat verkossa.

VALO Tilauspalvelu

VALO Tilauspalvelusta alan ammattilaiset saavat tuotteensa suoraan Suomen merkittävimmiltä tavarantoimittajilta. Aimon asiakkaat saavat VALO Tilauspalvelussa käyttöönsä koko Suomen laajuisen jakeluverkostomme.

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla foodservice-alan asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search