Siirry sisältöön
Pinnalla nyt

Valio Aimo® mukana Gastro Helsinki -messuilla

Valio Aimo® mukana Gastro Helsinki -messuilla
Valio Aimo® mukana Gastro Helsinki -messuilla

Olemme näyttävästi mukana Helsingin Messukeskuksessa järjestettävillä Gastro Helsinki messuilla 18.–20.5. Messuosastoltamme löydät päivittäin mielenkiintoisia esiintyjiä ja luentoja sekä tietenkin maistatuksia. Tutustu ohjelmaan ja ilmoittaudu mukaan!

Koko horeca-alan yhteinen, upea tapahtuma on jälleen käsillä. Gastro Helsinki kokoaa yhteen kaikki alan ammattilaiset ja esittelee alan viimeisimmät maut ja trendit.

Jos et ole vielä tavannut Aimoa, nyt sinulla on siihen erinomainen mahdollisuus! Suunnista messuilla Valio Aimo® tukun osastolle, jossa me vastaamme kysymyksiinne uudesta tukusta ja sen palveluista. Samalla tapaat Koekeittiömme ammattilaisia, joilta saat parhaat vinkit mm. hyvikkiin, vitriiniin sekä vegaaniseen leivontaan.

Kannattaa ehdottomasti pysähtyä myös osastolla sijaitsevalle Aimo Areenalle, jossa pyörii päivittäin mielenkiintoisia haastatteluja sekä luentoja. Aiheina ovat muun muassa ammattilaiskeittiöiden uusimmat trendit ja ideat ravintoloiden sosiaaliseen mediaan. Paikalla on paljon mielenkiintoisia vieraita, kuten Vuoden Tarjoilija Henna Kolehmainen ja Vuoden Kokki Kim Päivästö. Juontajana osastollamme toimii koko messujen ajan Teresa Välimäki. Katso Aimo Areenan ohjelma-aikataulu alta.

Tervetuloa välipalabaariin

Osastomme makein paikka on välipalabaari, josta voit napata mukaan herkullisia välipala-annoksia ihanilla täytteillä. Testaa ainakin kiinnostava suolainen rahka, jota on tuunattu muun muassa pestolla, punasipulihillokeella ja ruislastuilla. Makeina vaihtoehtoina ovat marjainen luonnonjogurtti vadelmahillon ja granolan kera sekä raikas, vegaaninen gurtti, jossa maistuvat niin hedelmät, karibia-keitto kuin ananas-passiontäyte. Tule maistelemaan ja poimimaan ideat talteen.

Tutustu alla olevaan ohjelmaan sekä esiintyjiin jo ennakkoon, ja muista käydä rekisteröitymässä messuvieraaksi.

Ohjelma Aimo Areenalla

KESKIVIIKKO 18.5.
klo 11.00Vitriinin vinkit ja ideat Vitriinimyynnissä on aikaa hurmata vain viisi sekuntia! Mitä tässä ajassa on hyvä ottaa huomioon? Kuinka ottaa huomioon asiakkaan motiivit vitriinituotteistossa?Tuomas Hämäläinen, Keittiömestari, Valio Aimo®
klo 11.30Kumppanina Valio Aimo® Valio Aimo® tässä moi, hauska tukustua!Satu Ruohonen, Myyntijohtaja / Jussi Mattsson, Liiketoimintajohtaja
klo 12.00Kasvisruokailu suurissa ammattikeittiöissä Miten saada kasvisruoasta houkuttelevampaa? Valio Aimon Koekeittiön ratkaisut ja tuotevinkit suurille ammattikeittiöille.Petri Nuutinen, Asiantuntija, Valio Aimo®
klo 12.30Valio Aimo® koekeittiö Valio Aimo® koekeittiö esittäytyy. Koekeittiön historiaa, ketä tiimiin kuuluu sekä tapa toimia.Ville Valtasalmi, Kehityspäällikkö, Valio Aimo®
klo 13.00Globaalit ruokatrendit 2022 Esittelyssä kiinnostavimmat ruokatrendit vuodelle 2022 Valion trenditutkimuksen mukaan.Laura Penttilä, Consumer Insight Manager, Valio
klo 13.30Valio Aimo® Koekeittiö Julkishallinnon näkökulmasta Mitä ratkaisuja Valio Aimo® koekeittiö tarjoaa julkishallinnon tarpeisiin?Petri Nuutinen, Asiantuntija, Valio Aimo®
klo 14.30Ravintolan sosiaalinen media, miksi ja miten? Miksi ravintolan kannattaa panostaa sosiaaliseen mediaan sekä miten hyödyntää somea tehokkaasti.Essi Bly, Content Manager, Valio
klo 15.00Haastattelussa Petteri Luoto, keittiömestari, Vuoden kokki 1998, Suomen Bocuse d’or edustaja 2005Haastattelijana Teresa Välimäki
klo 15.30Haastattelussa Kalle Lindroth ja Andreas Toth, Ravintoloitsijat, Ravintola PauletteHaastattelijana Teresa Välimäki
klo 16.00Jälkiruokakokonaisuus Perehdytään lounaan jälkiruoan eri tarjoilumuotoihin ja jälkiruokatyyppeihin, kerrotaan mitä tarkoitetaan Pappilan Liikavara -filosofialla ja kuinka monipuolistaa tarjontaa komponenttituunauksella.Tuomas Hämäläinen, Keittiömestari, Valio Aimo®
klo 16.30Valio hillot ja täytteet leivonnassa Perehdytään Valio hilloihin ja täytteisiin sekä niiden monipuolisiin mahdollisuuksiin ammattimaisessa leivonnassa ja jälkiruokien valmistuksessa.Mika Parviainen, Leipomokonsultti, Valio Aimo®
TORSTAI 19.5.
klo 11.00Haastattelussa Petteri Luoto ja Antti Vahtera, Henksut safkaa- podcastHaastattelijana Teresa Välimäki
klo 11.30Kumppanina Valio Aimo® Valio Aimo® tässä moi, hauska tukustua!Satu Ruohonen, Myyntijohtaja / Jussi Mattsson, Liiketoimintajohtaja
klo 12.00Haastattelussa Henna Kolehmainen, Vuoden Tarjoilija 2021, Ravinteli Huber, TampereHaastattelijana Teresa Välimäki
klo 12.30Haastattelussa Kim Päivästö, Vuoden Kokki 2021, Ravintola Inari, HelsinkiHaastattelijana Teresa Välimäki
klo 13.00Globaalit ruokatrendit 2022 Esittelyssä kiinnostavimmat ruokatrendit vuodelle 2022 Valion trenditutkimuksen mukaan.Laura Penttilä, Consumer Insight Manager, Valio
klo 13.30Tuotekehityksen tuulet julkishallinnossa Keskustelua julkishallinnon tämän hetken tuotekehitys tarpeista, vieraana Ville Kivinen Espoo Catering.Petri Nuutinen, Asiantuntija, Valio Aimo®
klo 14.30Ravintolan sosiaalinen media, miksi ja miten? Miksi ravintolan kannattaa panostaa sosiaaliseen mediaan sekä miten hyödyntää somea tehokkaasti.Essi Bly, Content Manager, Valio
klo 15.00Valio hillot ja täytteet leivonnassa Perehdytään Valio hilloihin ja täytteisiin sekä niiden monipuolisiin mahdollisuuksiin ammattimaisessa leivonnassa ja jälkiruokien valmistuksessa.Mika Parviainen, Leipomokonsultti Valio Aimo®
klo 15.30Haastattelussa Antti Ahokas, Operative Food Service Manager, Nokia Areena.Haastattelijana Teresa Välimäki
klo 16.00Materiaalitehokkuus eli Hyvikki, Hyvikki, eli materiaalitehokkuus on parhaimmillaan positiivinen tekijä, joka kattaa ravintolan peruspilarit ja ruokkii itse itseään. Mutta mitä hyvikki tarkoittaa käytännössä?Tuomas Hämäläinen, Keittiömestari, Valio Aimo®
klo 16:30Valio Aimo® koekeittiö Valio Aimo® koekeittiö esittäytyy. Koekeittiön historiaa, ketä tiimiin kuuluu sekä tapa toimia.Ville Valtasalmi, Kehityspäällikkö, Valio Aimo®
PERJANTAI 20.5.EsitysEsittäjä
klo 11.00Vitriinin ideat ja vinkit Vitriinimyynnissä on aikaa hurmata vain viisi sekuntia! Mitä tässä ajassa on hyvä ottaa huomioon? Kuinka ottaa huomioon asiakkaan motiivit vitriinituotteistossa?Tuomas Hämäläinen, Keittiömestari, Valio Aimo®
klo 11.30Kumppanina Valio Aimo® Valio Aimo® tässä moi, hauska tukustua!Satu Ruohonen, Myyntijohtaja / Jussi Mattsson, Liiketoimintajohtaja
klo 12.00Oddlygood ja vegaaniset leivonnaiset Inspiraatiota ja vinkkejä vegaaniseen leivontaan sekä käyttöideoita uusiin Oddlygood® tuotteisiin.Mika Parviainen, Leipomokonsultti Valio Aimo®
klo 12.30Haastattelussa Nina Lyytinen, Kehityspäällikkö, JuvenesHaastattelijana Teresa Välimäki
klo 13.00Globaalit ruokatrendit 2022 Esittelyssä kiinnostavimmat ruokatrendit vuodelle 2022 Valion trenditutkimuksen mukaan.Laura Penttilä, Consumer Insight Manager, Valio
klo 13.30Valio Aimo® koekeittiö Valio Aimo® koekeittiö esittäytyy. Koekeittiön historiaa, ketä tiimiin kuuluu sekä tapa toimia.Ville Valtasalmi, Kehityspäällikkö, Valio Aimo®
klo 14.30Ravintolan sosiaalinen media, miksi ja miten? Miksi ravintolan kannattaa panostaa sosiaaliseen mediaan sekä miten hyödyntää somea tehokkaasti.Essi Bly, Content Manager, Valio
Aimo odottaa sinua osastolla 6d90

Koko tuotevalikoima verkkokaupoissa

Koko Suomen toimitustukku

Toimitustukku palvelee kaikkia alan toimijoita nopeasti ja tehokkaasti, ja kuljettaa tilaamasi tuotteet keskimäärin 24 tunnissa suoraan toimipisteeseen. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden nähdäksesi Toimitustukun valikoiman ja tehdäksesi tilauksen.

Pääkaupunkiseudun pikatukut

Pikatukkumme ovat ruoka- ja juoma-alan ammattilaisten kätevä ostospaikka. Palvelemme aamuvarhaisesta iltamyöhään Helsingin Sörnäisissä ja Vantaan Koivuhaassa. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden tilataksesi Pikatukusta. Saatavilla on myös Tilaa & Nouda -palvelu, joka ei edellytä asiakkuutta.

VALO Tilauspalvelu

VALO Tilauspalvelusta alan ammattilaiset saavat tuotteensa suoraan Suomen merkittävimmiltä tavarantoimittajilta. Aimon asiakkaat saavat VALO Tilauspalvelussa käyttöönsä koko Suomen laajuisen jakeluverkostomme. Ilman asiakkuutta tilaavat saavat toimituksen pääkaupunkiseudulle.

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla foodservice-alan asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search