Siirry sisältöön
Vuoden Kokki 2015 Ismo Sipeläinen
Pinnalla nyt

Vuoden Kokki 2015 Ismo Sipeläinen

Vuoden Kokki 2015 Ismo Sipeläinen

Valion tukema Vuoden Kokki -kilpailu oli vuonna 2015 poikkeuksellisen jännittävä, sillä kärkikaksikko oli koko tuomaristolla sama. Loppukilpailun voitti lopulta G.W. Sundmansin Ismo Sipeläinen.

Ammattikokkien ”suomenmestariksi” kruunatulla Ismolla oli kisan jälkeen selvä näkemys voiton ratkaisseesta asiasta.

  • Ammattitaitoinen työskentely ja siihen kuuluva rentous olivat varmasti valttini. Osallistuin nyt kisaan neljättä kertaa ja taso on noussut joka vuosi. Sikäli kisakokemuksen määrä ei edes helpottanut, ihan täyspäiväisesti joutui tekemään töitä, Ismo vakuuttaa.

  • Kun osallistuin kisaan ensimmäistä kertaa, olin toinen. Sen lisäksi olen saanut ”pronssia”, joten tämä oli se puuttuva sijoitus. En tällä kerralla itse asiassa edes treenannut niin paljon, lähinnä valmistauduin henkisellä puolella vähän rennommin.

Vuoden kokilla oli myös selkeä näkemys siitä mikä tekee ammattikokista hyvän.

  • Halu kehittää itseään ja oppia koko ajan jotain uutta. Itse olen viime vuosina oppinut tekemään ruokaa ”kelloa vastaan” mikä on kisoissa tärkeää. Kaikki ei myös aina mene kuten suunnittelee, joten ajatuksia voi joutua vaihtamaan lennosta. Tämä ei kuitenkaan saa näkyä, vaan kaiken mitä tekee pitää näyttää harkitulta, Sipeläinen kertoo.

Yhteistyössä Valion kanssa järjestetty Vuoden Kokki -kilpailu käytiin Helsingin Messukeskuksessa 26.-27.3. Samalla kisattiin myös Vuoden Tarjoilija -tittelistä, jonka voitti Saara Alander.

Isot onnittelut voittajille koko Valion väeltä!


Koko tuotevalikoima verkkokaupoissa

Koko Suomen toimitustukku

Toimitustukku palvelee kaikkia alan toimijoita nopeasti ja tehokkaasti, ja kuljettaa tilaamasi tuotteet keskimäärin 24 tunnissa suoraan toimipisteeseen. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden nähdäksesi Toimitustukun valikoiman ja tehdäksesi tilauksen.

Pääkaupunkiseudun pikatukut

Pikatukkumme ovat ruoka- ja juoma-alan ammattilaisten kätevä ostospaikka. Palvelemme aamuvarhaisesta iltamyöhään Helsingin Sörnäisissä ja Vantaan Koivuhaassa. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden tilataksesi Pikatukusta. Saatavilla on myös Tilaa & Nouda -palvelu, joka ei edellytä asiakkuutta.

VALO Tilauspalvelu

VALO Tilauspalvelusta alan ammattilaiset saavat tuotteensa suoraan Suomen merkittävimmiltä tavarantoimittajilta. Aimon asiakkaat saavat VALO Tilauspalvelussa käyttöönsä koko Suomen laajuisen jakeluverkostomme. Ilman asiakkuutta tilaavat saavat toimituksen pääkaupunkiseudulle.

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla foodservice-alan asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search