Siirry sisältöön
Pinnalla nyt

Vuoden Tarjoilija 2015 tietää miten asiakkaat tehdään tyytyväiseksi

Vuoden Tarjoilija 2015 tietää miten asiakkaat tehdään tyytyväiseksi

Vuoden tarjoilijaksi maaliskuussa 2015 valittu Saara Alander työskentelee tätä nykyä ravintola Murussa Helsingissä. Asiakaspalvelustaan tunnetulla Saaralle heittäytyminen on hyvän työn edellytys.

Ehdottomasti heittäytyminen siihen työhön ja oman persoonan mukaan tuominen on se, mikä tekee tarjoilijasta todella hyvän. Toki tekniikka pitää olla taustalla kunnossa myös, Saara kertoo.

Helsingin Messukeskuksessa maaliskuussa käyty kaksipäiväinen kilpailu saa Alanderilta kiitosta tasostaan ja vaativuudestaan. Kisojen hyvä tunnelma ja kansainvälinen tuomaristo tekivät voittajaan vaikutuksen.

Siellä mitattiin laaja-alaisesti ammattitaitoa, perustarjoilusta baaripuolelle, saliruoanvalmistusta, viinin dekantointia ja juustojen paloittelua. Kaikenlaista.

Itse uskon siihen, että asiat pitää tehdä omalla tyylillä. Se antaa asiakkaillekin paljon enemmän, Alander sanoo.

Maistuvat drinkit piristävät päivien pimetessä

Vuoden lopulla päivät ovat pimeitä ja kylmiä. Tällöin kauppansa tekevät runsaasti makua sisältävät juomat, jotka virkistävät pitkän päivän päätteeksi ja sopivat vaikkapa jälkiruoan korvikkeeksi. Hyvä esimerkki tällaisesta on ihanan marjaisa tähtianisglögi. Mikäli haluat tarjota asiakkaillesi perinteistä glögiä persoonallisempia juomia, kokeile esimerkiksi tuhtia sitrustotia. Kylmällä maistuu myös herkullinen kinuskikahvi, jota voi terästää manteliliköörillä tai calvadoksella.

Uuden vuoden vastaanottoon sopii raikas mansikkamargarita, joka toimii hyvin myös ilman alkoholia. Vuoden tarjoilijan vinkki uudelle vuodelle on selvä.

– Meillä juodaan vain shampanjaa, Saara nauraa.

Kuva: Jussi Ulkunniemi


Koko tuotevalikoima verkkokaupoissa

Koko Suomen toimitustukku

Toimitustukku palvelee kaikkia alan toimijoita nopeasti ja tehokkaasti, ja kuljettaa tilaamasi tuotteet keskimäärin 24 tunnissa suoraan toimipisteeseen. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden nähdäksesi toimitustukun valikoiman ja tehdäksesi tilauksia.

Pääkaupunkiseudun pikatukut

Pikatukkumme ovat ruoka- ja juoma-alan ammattilaisten kätevä ostospaikka. Palvelemme aamuvarhaisesta iltamyöhään Helsingin Sörnäisissä ja Vantaan Koivuhaassa. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden nähdäksesi tuotteiden hinnat verkossa.

VALO Tilauspalvelu

VALO Tilauspalvelusta alan ammattilaiset saavat tuotteensa suoraan Suomen merkittävimmiltä tavarantoimittajilta. Aimon asiakkaat saavat VALO Tilauspalvelussa käyttöönsä koko Suomen laajuisen jakeluverkostomme.

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla foodservice-alan asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search