Siirry sisältöön
Omena-puolukkapiirakka

Omena-puolukkapiirakka

Omena-puolukkapiirakka

Ainekset

Tarjoiluun


Ohje

  1. Nosta murotaikinalevyt leivinpaperin päälle GN1/1-40 -astiaan. Painele sulaneena keskisauma kiinni.
  2. Levitä pohjalle sitruunarahka. Levitä päälle sulatetut ja valutetut omenalahkot. Ripota lohkojen päälle kaneli ja kardemumma. Ripottele päälle ruishiutaleet, jäiset puolukat ja fariinisokeri.
  3. Kypsennä kiertoilmauunissa 175 asteessa n. 40 min. Tarjoa hyvin jäähtyneenä Vanilja 9% kanssa.

Saman tarjoilutilanteen reseptejä

Saman ruokavalion reseptejä


Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 239 kcal
Proteiini 4,9 g
Hiilihydraatti 29,4 g
Rasva 10,9 g
Tyydyttynyt rasva 6,6 g
Ravintokuitu 1,8 g
Suola 0,2 g
Kalsium 39,1 mg
D-vitamiini 0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 221 kcal
Proteiini 4,6 g
Hiilihydraatti 27,2 g
Rasva 10,1 g
Tyydyttynyt rasva 6,1 g
Ravintokuitu 1,7 g
Suola 0,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search