Siirry sisältöön
Luettavaa tuotteista

Aamupalatarjoilun top tuotteet

Aamupalatarjoilun top tuotteet
Nina Metso
Markkinointipäällikkö

Nina tuntee trendit ja niiden ammattikeittiöille tuomat mahdollisuudet.

Herkullisen ja monipuolisen aamiaisen voit rakentaa Valion ikonisten tuotteiden jogurttien ja juustojen ympärille. Suomen rakastetuimmat brändit aamupalapöydässä kertovat tarinaa, ne tuovat uskottavuutta ja antavat lupauksen hyvästä mausta.

Tässä sinulle ehdotus aamupalatuotteiksi, jonka pohjalta voit rakentaa juuri sinun pisteeseesi sopivan aamupalatarjoaman ja täydentää sitä sesonkien tuotteilla ja oman alueesi herkuilla.


Koko tuotevalikoima verkkokaupoissa

Koko Suomen toimitustukku

Toimitustukku palvelee kaikkia alan toimijoita nopeasti ja tehokkaasti, ja kuljettaa tilaamasi tuotteet keskimäärin 24 tunnissa suoraan toimipisteeseen. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden nähdäksesi toimitustukun valikoiman ja tehdäksesi tilauksia.

Pääkaupunkiseudun pikatukut

Pikatukkumme ovat ruoka- ja juoma-alan ammattilaisten kätevä ostospaikka. Palvelemme aamuvarhaisesta iltamyöhään Helsingin Sörnäisissä ja Vantaan Koivuhaassa. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden nähdäksesi tuotteiden hinnat verkossa.

VALO Tilauspalvelu

VALO Tilauspalvelusta alan ammattilaiset saavat tuotteensa suoraan Suomen merkittävimmiltä tavarantoimittajilta. Aimon asiakkaat saavat VALO Tilauspalvelussa käyttöönsä koko Suomen laajuisen jakeluverkostomme.

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla foodservice-alan asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search