Siirry sisältöön
Sesonki

Joulun leivonnaiset

Joulun leivonnaiset
Mika Parviainen
Leipomokonsultti

Kirjoitan leipomo- ja konditoria-alan ajankohtaisista asioista ja trendeistä. Lisäksi kerron leivontaa helpottavia vinkkejä, joista voit saada paljon uusia ideoita työhösi.

Joulun aika on täynnä upeita makuja ja tuoksuja jotka tuovat lapsuuden joulut mieleen. Joulua varten olen kehittänyt reseptejä, joissa on jotain perinteistä, mutta uusin ilmein toteutettuna. Ilman mausteiden tuoksua ei oikein pääse joulun tunnelmaan, siksipä mausteita löytyy monessa leivonnaisessa.

Suklaa-Jouluhalko on perinnettä Ranskanmaalta, jossa perinteinen kääretortusta halkomaiseksi muotoiltu kakku on kehittynyt seuraavalle tasolle. Kakku tosin muistuttaa halkoa enää vain pitkulaiselta muodoltaan. Joulun teema ja makumaailmat ovat yhä sesongissa kiinni, mutta jouluhalko tarjoaa ammattilaiselle mahtavan tilaisuuden näyttää osaamisensa. Kehittämääni jouluhalkoon olen käyttänyt Valion uutta mustaherukkatäytettä, joka antaa raikkaan vastaparin täyteläiselle suklaalle. Osan mustaherukkatäytteestä käytin sellaisenaan Valio tumma vetopohjan väliin ja osan tein marmelaadiksi. Näin myös kakun leikkauspinta on saatu mielenkiintoiseksi. Kakun viimeistelevä kuorrute syntyy Valio vispikerman ja Valio kirkaskuumahyytelön ominaisuuksia hyödyntäen. Makunautinto on erinomainen kruunaamaan joulun hienoimmankin juhlapöydän antimet.

Banana Bread
Joulutoscaleivos
Pienet rusinakakut
Punainen
Jouluntähtipulla
Karpalokukka-pulla

Joulun ideapankki

Joulu on uudenlainen maistuva, teemallinen ja tunnelmallinen kokonaisuus. Me Aimot olemme suunnitelleet kaiken sinulle valmiiksi. Valitse teema, poimi ideat, tilaa tuotteet ja tarjoa asiakkaillesi elämysten joulu.

Koko tuotevalikoima verkkokaupoissa

Koko Suomen toimitustukku

Toimitustukku palvelee kaikkia alan toimijoita nopeasti ja tehokkaasti, ja kuljettaa tilaamasi tuotteet keskimäärin 24 tunnissa suoraan toimipisteeseen. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden nähdäksesi toimitustukun valikoiman ja tehdäksesi tilauksia.

Pääkaupunkiseudun pikatukut

Pikatukkumme ovat ruoka- ja juoma-alan ammattilaisten kätevä ostospaikka. Palvelemme aamuvarhaisesta iltamyöhään Helsingin Sörnäisissä ja Vantaan Koivuhaassa. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden nähdäksesi tuotteiden hinnat verkossa.

VALO Tilauspalvelu

VALO Tilauspalvelusta alan ammattilaiset saavat tuotteensa suoraan Suomen merkittävimmiltä tavarantoimittajilta. Aimon asiakkaat saavat VALO Tilauspalvelussa käyttöönsä koko Suomen laajuisen jakeluverkostomme.

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla foodservice-alan asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search