Siirry sisältöön
Sesonki

Luonnollista lisämyyntiä sesongeista

Luonnollista lisämyyntiä sesongeista

Kalenterivuosi on pullollaan leipurille tärkeitä sesonkeja: on joulu, pääsiäinen, runebergin päivä, ystävänpäivä, laskiainen, valmistujaiset ja vaikkapa itsenäisyyspäivä. Näihin on olemassa omat, perinteiset, herkulliset leivonnaisensa. Klassikkoja voi freesata tekemällä niistä uudenlaisia versioita, mutta nyrkkisääntö on se, että laskiaispullan tulee olla laskiaispulla. Liian kauas alkuperäisestä ei edes kannata mennä.

Tee omista juhlapäivistä asiakkaillesi herkkupäiviä

Kukaan ei kiellä hyödyntämästä leipomon omia juhlapäiviä. Valitse suosikkikahvileipäsi tai oma nimikkoleivoksesi ja tuo se vitriiniin leipomon vuosipäiväleivoksena. Laita valikoima koreaksi leipurin vaimon nimipäivänä, tai valmista kakkutarjoilu ja hyviä ideoita vietäväksi kotien kahvipöytiin oman syntymäpäiväsi kunniaksi. Tosiasiahan on, että kun herkkuhammasta kolottaa, pienikin hyvä tekosyy oikeuttaa ihmiset nauttimaan hetkestä. Annetaan niitä asiakkaille hyvillä mielin.

Sesonkeja voi myös luoda

Leipäviikko on hyvä esimerkki sesongista, joka on syntynyt perinteisten juhlapyhien rinnalle. Tänä vuonna leipäviikkoa vietetään 12-18.9. ja viikon teema on ”Terveenä leivästä”. Viikon tavoitteena on kertoa kuluttajille täysjyväleivän sisältämistä ravintoaineista ja niiden vaikutuksista. Leipomojen kannattaa ottaa täysi hyöty irti viikosta ja leipoa tarjolle monipuolisesti vaihtoehtoja. Valio Ammattilaispalvelusta löytyy herkullisia reseptejä perusleipiin, mutta myös niiden variaatioihin. Rukiinen piimäleipä, laktoositon rahkaleipä, mausteinen piimäleipä tai juustoperunaleipä tekevät varmasti kauppansa kokeilunhaluisille kuluttajille. Tuo myös esiin oma erityisosaamisesi: leipurin bravuuri on varmasti haluttu leipä!

Tai mikset tekisi sesonkia korvapuustille: kanelipullapäivä. Loihdi tarjolle ihania herkkuja korvapuustin makumaailmasta ja samalla näytät asiakkaille leipomon osaamista erilaisten vaihtoehtojen suhteen. Syksyn tullen voit puolestaan tehdä omenapäivän ja ottaa ilon irti kotimaisista omenoista erilaisissa muodoissa.

Kuvassa kolmella eri tarjoiluastialla kolme erilaista täytekakkua vaaleaa taustaa vasten.

Sesongin ideat

Ammattikeittiöiden ja leipomoiden vuosisuunnittelua ohjaavat sesongin tapahtumat ja teemapäivät. Ota näistä hyöty irti ja tehosta myyntiäsi sesonkien avulla. Sivulta löydät kattavasti käyttövalmiita ideoita – siitä kannattaa ottaa hyöty irti!


Koko tuotevalikoima verkkokaupoissa

Koko Suomen toimitustukku

Toimitustukku palvelee kaikkia alan toimijoita nopeasti ja tehokkaasti, ja kuljettaa tilaamasi tuotteet keskimäärin 24 tunnissa suoraan toimipisteeseen. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden nähdäksesi toimitustukun valikoiman ja tehdäksesi tilauksia.

Pääkaupunkiseudun pikatukut

Pikatukkumme ovat ruoka- ja juoma-alan ammattilaisten kätevä ostospaikka. Palvelemme aamuvarhaisesta iltamyöhään Helsingin Sörnäisissä ja Vantaan Koivuhaassa. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden nähdäksesi tuotteiden hinnat verkossa.

VALO Tilauspalvelu

VALO Tilauspalvelusta alan ammattilaiset saavat tuotteensa suoraan Suomen merkittävimmiltä tavarantoimittajilta. Aimon asiakkaat saavat VALO Tilauspalvelussa käyttöönsä koko Suomen laajuisen jakeluverkostomme.

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla foodservice-alan asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search