Hyppää sisältöön
Voilà! 1/2019 -lehden leipomoreseptiikka
Pinnalla nyt

Voilà! 1/2019 -lehden leipomoreseptiikka

Voilà! 1/2019 -lehden leipomoreseptiikka
Mika Parviainen
Leipomokonsultti

Kirjoitan leipomo- ja konditoria-alan ajankohtaisista asioista ja trendeistä. Lisäksi kerron leivontaa helpottavia vinkkejä, joista voit saada paljon uusia ideoita työhösi.

Alkutalven kylmyydessä maistuvat tutut turvalliset maut, kuten laskiaispullat ja Runebergin torttujen lisäksi muutkin makeat leivonnaiset. Ystävänpäivä ja muut alkuvuoden pienet juhlat tarjoavat leipureille tilaisuuden luoda makeita luomuksia.

Runebergin whoopien ja runebergin laskiaispullan esittelin jo edelliskerralla ja nyt katsahdamme muihin Voilá-lehden resepteihin tarkemmin.

Lehden kansikuvassakin esiintyvä ystävänpäiväleivos tuo tänä vuonna ystäville herkän sydänkuvioisen leivoksen, jonka maku on pirteä ja herkullinen. Leivos on helppo ja nopea valmistaa, ja sen juju on silikonimuotilla tehty pintakuviointi. Näitä on näpppärä valmistaa vaikka isompiakin määriä ja tyylikkään graafinen ulkoasu puhuttelee takuulla monia asiakkaitasi. Kauniissa lahjarasiassa leivos on täydellinen lahja ystävälle!


Etsi