Siirry sisältöön
Pinnalla nyt

Voilà! 1/2019 -lehden leipomoreseptiikka

Voilà! 1/2019 -lehden leipomoreseptiikka
Mika Parviainen
Leipomokonsultti

Kirjoitan leipomo- ja konditoria-alan ajankohtaisista asioista ja trendeistä. Lisäksi kerron leivontaa helpottavia vinkkejä, joista voit saada paljon uusia ideoita työhösi.

Alkutalven kylmyydessä maistuvat tutut turvalliset maut, kuten laskiaispullat ja Runebergin torttujen lisäksi muutkin makeat leivonnaiset. Ystävänpäivä ja muut alkuvuoden pienet juhlat tarjoavat leipureille tilaisuuden luoda makeita luomuksia.

Runebergin whoopien ja runebergin laskiaispullan esittelin jo edelliskerralla ja nyt katsahdamme muihin Voilá-lehden resepteihin tarkemmin.

Lehden kansikuvassakin esiintyvä ystävänpäiväleivos tuo tänä vuonna ystäville herkän sydänkuvioisen leivoksen, jonka maku on pirteä ja herkullinen. Leivos on helppo ja nopea valmistaa, ja sen juju on silikonimuotilla tehty pintakuviointi. Näitä on näpppärä valmistaa vaikka isompiakin määriä ja tyylikkään graafinen ulkoasu puhuttelee takuulla monia asiakkaitasi. Kauniissa lahjarasiassa leivos on täydellinen lahja ystävälle!


Koko tuotevalikoima verkkokaupoissa

Koko Suomen toimitustukku

Toimitustukku palvelee kaikkia alan toimijoita nopeasti ja tehokkaasti, ja kuljettaa tilaamasi tuotteet keskimäärin 24 tunnissa suoraan toimipisteeseen. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden nähdäksesi toimitustukun valikoiman ja tehdäksesi tilauksia.

Pääkaupunkiseudun pikatukut

Pikatukkumme ovat ruoka- ja juoma-alan ammattilaisten kätevä ostospaikka. Palvelemme aamuvarhaisesta iltamyöhään Helsingin Sörnäisissä ja Vantaan Koivuhaassa. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden nähdäksesi tuotteiden hinnat verkossa.

VALO Tilauspalvelu

VALO Tilauspalvelusta alan ammattilaiset saavat tuotteensa suoraan Suomen merkittävimmiltä tavarantoimittajilta. Aimon asiakkaat saavat VALO Tilauspalvelussa käyttöönsä koko Suomen laajuisen jakeluverkostomme.

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla foodservice-alan asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search