Siirry sisältöön
Lempipullavanukas ja kesämarjasalsaa

Lempipullavanukas ja kesämarjasalsaa

Lempipullavanukas ja kesämarjasalsaa

Ainekset

Marjasalsa


Ohje

  1. Paista pikkupullat pakkauksen ohjeen mukaan (160-175 asteessa noin 15 minuuttia) tai käytä jo valmiiksi paistettuja pullia. Halkaise ja lohko pullat voideltuun GN-vuokaan (100 annoksen ohjeesta tulee 5 kpl 1/1 65 mm GN-vuokaa).
  2. Sekoita vaniljakastikkeen joukkoon kanamunat ja kardemumma. Kaada liemi vuokiin pullapalojen päälle (n. 1,1 l lientä / 1 kpl 1/1 GN-vuoka). Ripottele vuokien pintaan mantelilastuja.
  3. Paista 160 asteessa noin 10 minuuttia.

Marjasalsa

  1. Kiehauta marjasekoitus nopeasti ja lisää ruokokidesokeri sekä hienonnettu tuore minttu. Tarjoile marjasalsaa lämpimän pullavanukkaan kanssa.

Saman tarjoilutilanteen reseptejä

Saman ruokavalion reseptejä


Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 259 kcal
Proteiini 7,8 g
Hiilihydraatti 35,7 g
Rasva 8,6 g
Tyydyttynyt rasva 5,4 g
Ravintokuitu 2,9 g
Suola 0,3 g
Kalsium 90,5 mg
D-vitamiini 0,1 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 189 kcal
Proteiini 5,7 g
Hiilihydraatti 26 g
Rasva 6,3 g
Tyydyttynyt rasva 4 g
Ravintokuitu 2,1 g
Suola 0,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Aimon asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani - ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search