Siirry sisältöön
Raparperi-rahkapiiras
Tehnyt Tuomas Valio Aimo Koekeittiö Tehnyt Tuomas Valio Aimo Koekeittiöstä

Raparperi-rahkapiiras

Superhelppo raparperi-rahkapiiras lounaan jälkiruoaksi.

Raparperi-rahkapiiras

Ainekset

Tarjoiluun


Ohje

  1. Vuoraa 1/2 GN vuoka murotaikinalevyllä. Kaada raparperit päälle.
  2. Sekoita maitorahka ja kanelicurd sekaisin ja nostele rahkatäyte raparperien päälle. Murustele pinnalle vielä vähän murotaikinaa ja fariinisokeria. Paista 175 °C uunissa n. 25-30 min.
  3. Tarjoile kanelicurdilla maustetun kermavaahdon kera.

Saman tarjoilutilanteen reseptejä

Saman ruokavalion reseptejä


Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 277 kcal
Proteiini 5 g
Hiilihydraatti 21,9 g
Rasva 18,5 g
Tyydyttynyt rasva 10,4 g
Ravintokuitu 1,2 g
Suola 0,2 g
Kalsium 34,3 mg
D-vitamiini 0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 277 kcal
Proteiini 5 g
Hiilihydraatti 21,9 g
Rasva 18,5 g
Tyydyttynyt rasva 10,4 g
Ravintokuitu 1,2 g
Suola 0,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Aimon asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani - ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search