Siirry sisältöön
Pääsiäisen juustotarjoilut

Sesonki

Pääsiäisen juustotarjoilut

Hemmottele asiakkaitasi pääsiäispöydässä herkullisilla juustoilla, jotka toimivat loistavasti osana ateriaa oli kyse sitten lautasannoksista tai buffet -pöydästä.

Ihana mantelimassa ja täyteläinen Valio Salaneuvos Vanhempi

Jos perinteikkäät juuston lisukkeet kyllästyttävät, niin kokeile makeaa mantelimassaa. Sen kaveriksi sopii esimerkiksi vahva ja aromikas Valio Salaneuvos® Vanhempi gouda.

Aromikas Valio Aura sinihomejuusto ja lumoava lakritsi

Herkullisen ja aromikkaan Valio AURA® sinihomejuuston kanssa sopii lumoava lakritsi, sellaisenaan tai kastikkeena. Pidempään kypsyneessä AURA® Gold juustossa sinihomejuuston maku on vieläkin voimakkaampi. Mitä tuoreempi ja pehmeämpi lakritsi on, sitä paremmalta se maistuu sinihomejuuston kanssa.

Hienostunut Valio Keisarinna® ja kinuskikastike

Maukas karamellimainen ja kiteinen Valio Keisarinna® juusto on saanut itselleen kinuskikastikkeesta mahtavan makuparin. Saat helposti kokoon hurmaavan jälkiruoan tai juustotarjottimen uuden tähden. Viimeistele juuston päälle valutettu kinuskikastike ripauksella murskattua rosépippuria ja sormisuolaa. Tarjoile kinuskikastikkeen lisäksi juuston kanssa kermatoffeekaramelleja.

Vinkki! Voit käyttää Valio kinuskitäytettä notkistamalla sitä lorauksella Valio vispikermaa.

Perinteikäs mämmi ja Valio Keisarinna® juusto

Tässäpä oiva herkku mämmin ystävälle pääsiäistarjoiluun! Jäisestä mämmistä vuollut kauniit ohuet lastut asetellaan hyvin temperoituneen Keisarinna juuston päälle ja koristeellaan vaikka syötävillä kukilla. Annos on valmis!

Valio Alppi Kreivi® juusto ja lemon curd

Nyt on keväinen yhdistelmä! Maultaan syvä ja runsas Valio Alppi Kreivi juusto ja raikkaan sitruunainen Valio lemon curd täyte vie asiakkaasi keväisen aurinkoisiin tunnelmiin. Voit käyttää Valio lemon curd täytettä sellaisenaan juustopalojen kanssa.

Pääsiäisen ideat

Pääsiäinen on ammattilaiskeittiöiden ja leipomoiden vuoden odotetuimpia ruokajuhlia. Katso ideat ja valloita asiakkaat kaikkien aikojen pääsiäiskattauksella!


Koko tuotevalikoima verkkokaupoissa

Koko Suomen toimitustukku

Toimitustukku palvelee kaikkia alan toimijoita nopeasti ja tehokkaasti, ja kuljettaa tilaamasi tuotteet keskimäärin 24 tunnissa suoraan toimipisteeseen. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden nähdäksesi toimitustukun valikoiman ja tehdäksesi tilauksia.

Pääkaupunkiseudun pikatukut

Pikatukkumme ovat ruoka- ja juoma-alan ammattilaisten kätevä ostospaikka. Palvelemme aamuvarhaisesta iltamyöhään Helsingin Sörnäisissä ja Vantaan Koivuhaassa. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden nähdäksesi tuotteiden hinnat verkossa.

VALO Tilauspalvelu

VALO Tilauspalvelusta alan ammattilaiset saavat tuotteensa suoraan Suomen merkittävimmiltä tavarantoimittajilta. Aimon asiakkaat saavat VALO Tilauspalvelussa käyttöönsä koko Suomen laajuisen jakeluverkostomme.

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla foodservice-alan asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search