Hyppää sisältöön
Sesonki

Helpotusta jouluun syötävistä lahjoista

Helpotusta jouluun syötävistä lahjoista
Helpotusta jouluun syötävistä lahjoista

Joulutunnelman saapuessa aletaan hiljalleen miettiä joululahjojen antamista, mutta valitettavan usein hankinta jää viimetippaan. Joululahjojen ostopaineet ja työkiireiden kiriminen ennen joululepoa voi aiheuttaa ei-toivottua stressiä ennen vuoden tunnelmallisinta juhlapyhää. Miten olisi, jos palveluntuottajana järjestäisit pienimuotoiset Tuomaan Markkinat omalla toimipisteelläsi?

Joulu alkaa taas olla ovella ja niin alkaa Tuomaan Markkinat. Helsingin Senaatintorille rakennetaan jälleen joulukuussa artesaaniherkkuja notkuvia kojuja ja pop up -ravintoloita, joiden tykönä kävi viime vuonna huimat 350 000 vierasta. Glögillä ja hehkuviinillä itseään lämmittävät herkuttelijat ostivat herkkuja heti nauttivaksi ja lisäksi myös joulupöytään ja ystävilleen lahjaksi.

Järjstämällä omat ”markkinat”, voisit helpottaa monen kiireisen joulukuista arkea ja samalla piristää loppuvuoden myyntiäsi. Ajattele, jos asiakas voisi lounaansa yhteydessä ostaa joulupöydän herkut ja sukulaisten lahjat samalta tiskiltä?

Löydä sisäinen Tuomaasi

Aloita kuun alun myynti pitkään säilyvillä hilloilla, kuten mustaherukka- tai viikunahillokkeella ja juustoilla, glögillä, pikkelöidyillä kasviksilla ja marinoiduilla silleillä. Pyhien lähestyessä lisää tarjontaan esimerkiksi banaanileipää, saaristolaisleipää, maalaispateeta ja tähticanapeita. Yllätä asiakkaasi juuri ennen joulua jokaisen juhlapöydän katseenvangitsijalla – suklaa-jouluhalolla. Porrastamalla myyntiä pidät asiakkaan mielenkiinnon yllä koko kuukauden ajan ja helpotat samalla omaa työtäsi. Kaikkea ei tarvitse tehdä kerralla, mutta voit hyvissä ajoin kertoa asiakkaillesi seuraavien päivien ja viikkojen myyntiin tulevista tuotteista sekä

Joulun ideapankki

Joulu on uudenlainen maistuva, teemallinen ja tunnelmallinen kokonaisuus. Me Aimot olemme suunnitelleet kaiken sinulle valmiiksi. Valitse teema, poimi ideat, tilaa tuotteet ja tarjoa asiakkaillesi elämysten joulu.

Etsi