Hyppää sisältöön
Jouluisia tunnelmia myyntinäyttelystä
Sesonki

Jouluisia tunnelmia 2019 myyntinäyttelystä ja viime hetken vinkit jouluvalmisteluihin Vuoden Kokilta

Jouluisia tunnelmia 2019 myyntinäyttelystä ja viime hetken vinkit jouluvalmisteluihin Vuoden Kokilta

Perinteisessä myyntinäyttelyssämme järjestettiin tänä vuonna juhlat yhdessä pöydässä jouluisissa tunnelmissa. Mukana juhlimassa oli asiakkaidemme lisäksi Vuoden Kokki, Perhon oppilaat, Valio Koekeittiö ja tietenkin koko Valio Food Solutions jengi. Lue myös Vuoden Kokin vinkit jouluun.

Tunnelma myyntinäyttelyissä oli uteliaan innostunut viidellä paikkakunnalla, ja pelkästään Helsingissä kävi yli 200 vierasta. Ammattilaisasiakkaamme pääsivät tutustumaan syksyn ja joulusesongin uutuustuotteisiin ja me saimme tavata kumppaneitamme mukavissa joulutunnelmissa.

Tänä vuonna kutsuimme asiakkaat viettämään kanssamme ”Juhlat Yhdessä Pöydässä”, ja uutuustuotteista luotiin herkullinen joulubuffet. Koekeittiön reseptiikassa hyödynnettiin uutuus- ja sesonkituotteita, jotta asiakkaat pääsivät konkreettisesti maistamaan tuotteita ja kokeilemaan, toimivatko nämä heidän tarkoituksiinsa.

”Tärkein vinkki on varmistaa, että joulun aikaan on tarpeeksi käsiä tekemässä.”

”Kiitos myyntinäyttelyyn osallistuneille vieraille ja vieraileville tähdille!”

Joulun ideapankki

Joulu on uudenlainen maistuva, teemallinen ja tunnelmallinen kokonaisuus. Me Aimot olemme suunnitelleet kaiken sinulle valmiiksi. Valitse teema, poimi ideat, tilaa tuotteet ja tarjoa asiakkaillesi elämysten joulu.


Etsi