Siirry sisältöön
Sesonki

Jouluisia tunnelmia 2019 myyntinäyttelystä ja viime hetken vinkit jouluvalmisteluihin Vuoden Kokilta

Jouluisia tunnelmia 2019 myyntinäyttelystä ja viime hetken vinkit jouluvalmisteluihin Vuoden Kokilta

Perinteisessä myyntinäyttelyssämme järjestettiin tänä vuonna juhlat yhdessä pöydässä jouluisissa tunnelmissa. Mukana juhlimassa oli asiakkaidemme lisäksi Vuoden Kokki, Perhon oppilaat, Valio Koekeittiö ja tietenkin koko Valio Food Solutions jengi. Lue myös Vuoden Kokin vinkit jouluun.

Tunnelma myyntinäyttelyissä oli uteliaan innostunut viidellä paikkakunnalla, ja pelkästään Helsingissä kävi yli 200 vierasta. Ammattilaisasiakkaamme pääsivät tutustumaan syksyn ja joulusesongin uutuustuotteisiin ja me saimme tavata kumppaneitamme mukavissa joulutunnelmissa.

Tänä vuonna kutsuimme asiakkaat viettämään kanssamme ”Juhlat Yhdessä Pöydässä”, ja uutuustuotteista luotiin herkullinen joulubuffet. Koekeittiön reseptiikassa hyödynnettiin uutuus- ja sesonkituotteita, jotta asiakkaat pääsivät konkreettisesti maistamaan tuotteita ja kokeilemaan, toimivatko nämä heidän tarkoituksiinsa.

”Tärkein vinkki on varmistaa, että joulun aikaan on tarpeeksi käsiä tekemässä.”

”Kiitos myyntinäyttelyyn osallistuneille vieraille ja vieraileville tähdille!”

Joulun ideapankki

Joulu on uudenlainen maistuva, teemallinen ja tunnelmallinen kokonaisuus. Me Aimot olemme suunnitelleet kaiken sinulle valmiiksi. Valitse teema, poimi ideat, tilaa tuotteet ja tarjoa asiakkaillesi elämysten joulu.


Koko tuotevalikoima verkkokaupoissa

Koko Suomen toimitustukku

Toimitustukku palvelee kaikkia alan toimijoita nopeasti ja tehokkaasti, ja kuljettaa tilaamasi tuotteet keskimäärin 24 tunnissa suoraan toimipisteeseen. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden nähdäksesi toimitustukun valikoiman ja tehdäksesi tilauksia.

Pääkaupunkiseudun pikatukut

Pikatukkumme ovat ruoka- ja juoma-alan ammattilaisten kätevä ostospaikka. Palvelemme aamuvarhaisesta iltamyöhään Helsingin Sörnäisissä ja Vantaan Koivuhaassa. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden nähdäksesi tuotteiden hinnat verkossa.

VALO Tilauspalvelu

VALO Tilauspalvelusta alan ammattilaiset saavat tuotteensa suoraan Suomen merkittävimmiltä tavarantoimittajilta. Aimon asiakkaat saavat VALO Tilauspalvelussa käyttöönsä koko Suomen laajuisen jakeluverkostomme.

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla foodservice-alan asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search