Siirry sisältöön
Sesonki

Joulunaika avaa oven herkutteluun

Joulunaika avaa oven herkutteluun

Pikkujoulukausi lähestyy vauhdikkaasti. Se aloittaa herkuttelukauden, jolloin etenkin vahvojen juustojen menekki kasvaa.

Pimenevien päivien joulunalusaika tarkoittaa monelle herkutteluhetkien lisääntymistä. Juustot ovat loistava tuote juuri tähän sesonkiin: niitä voi tarjota nautittavaksi sellaisenaan tai osana isompaa ateriaa. Valion vahvat juustouutuudet tuovat mukavasti vaihtoehtoja erilaisiin herkkulautasiin. Karamellimaisen makea, suutuntumaltaan miellyttävän kimmoisa ja hieman kiteinen Valio Keisarinna® sekä raikkaan hapan ja suolainen, mureneva Juhla® cheddar maistuvat herkuttelujuustojen ystäville.

Vahvoista juustoista pitäviä hemmottelee myös Valio Hienoin Mustaleima™. Se on vähintään 18 kk kypsytetty, hienostunut suomalainen herkuttelujuusto. Sekä Valio Keisarinna®, Valio Juhla® cheddar että Valio Hienoin Mustaleima™ ovat säilöntäaineettomia ja laktoosittomia.

Glögiluumut jogurttivaahdolla
Marjaisa tähtianisglögi

Joulun ideapankki

Joulu on uudenlainen maistuva, teemallinen ja tunnelmallinen kokonaisuus. Me Aimot olemme suunnitelleet kaiken sinulle valmiiksi. Valitse teema, poimi ideat, tilaa tuotteet ja tarjoa asiakkaillesi elämysten joulu.


Koko tuotevalikoima verkkokaupoissa

Koko Suomen toimitustukku

Toimitustukku palvelee kaikkia alan toimijoita nopeasti ja tehokkaasti, ja kuljettaa tilaamasi tuotteet keskimäärin 24 tunnissa suoraan toimipisteeseen. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden nähdäksesi toimitustukun valikoiman ja tehdäksesi tilauksia.

Pääkaupunkiseudun pikatukut

Pikatukkumme ovat ruoka- ja juoma-alan ammattilaisten kätevä ostospaikka. Palvelemme aamuvarhaisesta iltamyöhään Helsingin Sörnäisissä ja Vantaan Koivuhaassa. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden nähdäksesi tuotteiden hinnat verkossa.

VALO Tilauspalvelu

VALO Tilauspalvelusta alan ammattilaiset saavat tuotteensa suoraan Suomen merkittävimmiltä tavarantoimittajilta. Aimon asiakkaat saavat VALO Tilauspalvelussa käyttöönsä koko Suomen laajuisen jakeluverkostomme.

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla foodservice-alan asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search