Hyppää sisältöön
Sesonki

Joulunaika avaa oven herkutteluun

Joulunaika avaa oven herkutteluun
Joulunaika avaa oven herkutteluun

Pikkujoulukausi lähestyy vauhdikkaasti. Se aloittaa herkuttelukauden, jolloin etenkin vahvojen juustojen menekki kasvaa.

Pimenevien päivien joulunalusaika tarkoittaa monelle herkutteluhetkien lisääntymistä. Juustot ovat loistava tuote juuri tähän sesonkiin: niitä voi tarjota nautittavaksi sellaisenaan tai osana isompaa ateriaa. Valion vahvat juustouutuudet tuovat mukavasti vaihtoehtoja erilaisiin herkkulautasiin. Karamellimaisen makea, suutuntumaltaan miellyttävän kimmoisa ja hieman kiteinen Valio Keisarinna® sekä raikkaan hapan ja suolainen, mureneva Juhla® cheddar maistuvat herkuttelujuustojen ystäville.

Vahvoista juustoista pitäviä hemmottelee myös Valio Hienoin Mustaleima™. Se on vähintään 18 kk kypsytetty, hienostunut suomalainen herkuttelujuusto. Sekä Valio Keisarinna®, Valio Juhla® cheddar että Valio Hienoin Mustaleima™ ovat säilöntäaineettomia ja laktoosittomia.

Glögiluumut jogurttivaahdolla
Marjaisa tähtianisglögi

Joulun ideapankki

Joulu on uudenlainen maistuva, teemallinen ja tunnelmallinen kokonaisuus. Me Aimot olemme suunnitelleet kaiken sinulle valmiiksi. Valitse teema, poimi ideat, tilaa tuotteet ja tarjoa asiakkaillesi elämysten joulu.


Etsi