Hyppää sisältöön
Ystävänpäivän leivos hehkuu punaisen eri sävyissä
Sesonki

Ystävänpäivän leivos hehkuu punaisen eri sävyissä

Ystävänpäivän leivos hehkuu punaisen eri sävyissä

Suloiset, punaisen eri sävyjä upeasti hyödyntävät leivokset kuuluvat ystävänpäivään. Leivos on hieno lahja ystävälle, josta välittää ja jota haluaa hiukan hemmotella. Sellaisilla on kysyntää juuri nyt, joten ota kaikki hyöty irti sydämellisestä sesongista.

Tie sydämeen kulkee tunnetusti vatsan kautta, ja moni tulee varmasti leivostiskille juuri nyt tämän ajatuksen perässä. Hienostunut ystävänpäivä-éclair ammentaa inspiraatiota ranskalaisesta klassikkoleivoksesta, kun taas vadelma-juustosydän on jo itsessään kaunis kuin koru. Sen sisältä löytyvä herkullinen tuorejuustotäyte on varmasti yksi ystävänpäivän parhaista yllätyksistä. Täältä löydät vielä muutaman reseptin, joilla luo näyttävät sesonkileivonnaiset tarjolle.

Tip icon

Vadelmahillot, -täytteet ja -marmeladit

Kaikki Valion vadelmatuotteet on suunniteltu tarkasti eri käyttötarkoituksiin.

Valio vadelmamarmeladi Sileä, paistonkestävä ja siemenellinen marmeladi erityisesti kahvileipien täytteeksi. Sopii hyvin myös täytekakkujen, kääretorttujen ja pikkuleipien valmistukseen sekä munkkien jälkitäyttöön.

Valio vadelmatäyte runsas Runsaasti vadelmaa sisältävä, paistonkestävä täyte erityisesti kahvileipien pinnoille sekä täytteiksi joko ennen tai jälkeen paiston. Mehevä täyte konditoriatuotteisiin.

Valio leipomo vadelmahillo Sileä, siemenellinen ja kiiltävä hillo kahvileipien ja munkkien jälkitäyttöön. Oikea valinta runebergintorttuihin.

Valio leipomo vadelmahillo kakku Erityisesti täytekakkujen täytteiksi suunniteltu vadelmahillo, joka ei ole lainkaan liukas.

Valikoima hilloja ja täytteitä

Valion kotimaisista ja laadukkaista hilloista, täytteistä ja marmeladesta löydät varmasti joka käyttötarkoitukseen.


Etsi