Siirry sisältöön
Vadelma-juustosydän
Tehnyt Mika Valio Aimo Koekeittiö Tehnyt Mika Valio Aimo Koekeittiöstä

Vadelma-juustosydän

Vadelma-juustosydän

Ainekset

Pohjat

Täyte

  • 3,000 kg
    Valio Eila® vispikermaa
    Valio laktoositon vispikerma on parhaimmillaan vaahdotettuna leivonnassa, kakkujen koristelussa ja jälkiruoissa. Erityisen hyvin se sopii…
    Valio vispikerma 2 dl UHT laktoositon
  • 2,000 kg
    Valio Viola® maustamatonta tuorejuustoa
    Valio Viola® maustamaton on raikas ja täyteläinen tuorejuusto, joka sopii arkeen ja juhlaan, ruuanlaittoon sekä…
    Valio Viola® 1,5 kg maustamaton tuorejuusto laktoositon
  • 0,180 kg sitruunamehua
  • 0,210 kg tomusokeria
  • 0 kg sitruunan kuori raastettuna

Kuorrute

Koristelu

  • 0 kg valkosuklaata

Ohje

Kuorrute:

  1. Valmista kuorrute edellisenä päivänä. Kiehauta kerma, maitojauhe, sokeri, vesi ja tärkkelyssiirappi.
  2. Liota liivatejauhe kylmään veteen. Lisää liivateseos kuumaan kermakeitokseen.
  3. Lisää keitokseen valkosuklaa ja sekoita tasaiseksi.
  4. Värjää kuorrute punaiseksi.

Pohjien valmistus:

  1. Ota murotaikinasta sydänmuotilla ø 6,5 cm:n pohjia ja asettele pohjat leivinpaperille.
  2. Paista pohjat n. 12 minuuttia 180°C:ssa.
  3. Leikkaa vetopohjasta ø 5 cm:n sydänmuotilla aihioita ja pursota niiden päälle vadelmahilloa. Pakasta aihiot.

Täytteen valmistus:

  1. Vaahdota kerma, tuorejuusto, tomusokeri, sitruunamehu ja sitruunankuori kuohkeaksi täytteeksi.

Leivoksen pohjaus:

  1. Pursota täyte ø 6,5 cm:n sydänleivosvuokiin (silikoni).
  2. Paina jäinen leivospohja-aihio massan sisään. Tasoita reunat ja yli pursunnut täyte.
  3. Pakasta leivospohjat.

Kuorruttaminen ja koristelu:

  1. Sulata kuorrute ja jäähdytä huoneenlämpöiseksi. Irroita leivokset muoteista ja aseta kuorrutusritilän päälle.
  2. Kaada kuorutetta jäisten leivosten pinnalle.
  3. Nosta kuorrutetut leivokset murotaikinapohjan päälle.
  4. Koristele valkosuklaaraidoilla.

Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 369 kcal
Proteiini 4,6 g
Hiilihydraatti 34,7 g
Rasva 23,3 g
Tyydyttynyt rasva 13,2 g
Ravintokuitu 0,9 g
Suola 0,4 g
Kalsium 39,3 mg
D-vitamiini 0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 336 kcal
Proteiini 4,2 g
Hiilihydraatti 31,6 g
Rasva 21,2 g
Tyydyttynyt rasva 12 g
Ravintokuitu 0,9 g
Suola 0,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
NOTE! The following ingredients are not included in the nutritional content:
  • sitruunan kuori
  • elintarvikeväriä
  • valkosuklaata
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Aimon asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani - ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search