Siirry sisältöön
Korvapuusti Cottaa, omenaa ja kinuskia
Tehnyt Tuomas Valio Aimo Koekeittiö Tehnyt Tuomas Valio Aimo Koekeittiöstä

Korvapuusti Cottaa, omenaa ja kinuskia

Herkullinen panna cotta vegaanisena versiona. Makuina korvapuusti ja omena.

Korvapuusti Cottaa, omenaa ja kinuskia

Ainekset

Korvapuusti Cotta

Kinuski

Omenahilloke

  • 0,500 kg omenaa renssattuna ja paloiteltuna
  • 0,100 kg vettä
  • 0,250 kg hillosokeria

Korvapuusticrumble

  • 0,500 kg Valio gluteenitonta korvapuustia
  • 0,100 kg rypsiöljyä
  • 0,050 kg sokeria

Ohje

Korvapuusti Cotta

  1. Kiehauta kaurajuoma vaahterasiirapin ja Dr. Oetker vegegel -jauheen kanssa. Lisää Easy Whipping ja aja sauvasekoittimella tasaiseksi.
  2. Annostele kippoihin ja hyydytä 2-3 h kylmässä.

Kinuski

  1. Mittaa raaka-aineet kattilaan ja redusoi miedolla lämmöllä puoleen. Mausta ripauksella suolaa.

Omenahilloke

  1. Keitä omenoista, vedestä ja hillosokerista hilloke.

Korvapuusticrumble

  1. Rouhi korvapuustit kutterissa murskaksi, lisää rypsiöljy ja sokeri ja paahda joko pannulla tai uunissa rapeiksi.

Saman tarjoilutilanteen reseptejä

Saman ruokavalion reseptejä


Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 378 kcal
Proteiini 1,4 g
Hiilihydraatti 45,2 g
Rasva 21,4 g
Tyydyttynyt rasva 10,5 g
Ravintokuitu 0,8 g
Suola 0,3 g
Kalsium 60,6 mg
D-vitamiini 0,4 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 270 kcal
Proteiini 1 g
Hiilihydraatti 32,3 g
Rasva 15,3 g
Tyydyttynyt rasva 7,5 g
Ravintokuitu 0,6 g
Suola 0,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Aimon asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani - ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search