Siirry sisältöön
Sesonki

Äitienpäivä starttaa kevään juhlakauden

Äitienpäivä starttaa kevään juhlakauden
Mika Parviainen
Leipomokonsultti

Kirjoitan leipomo- ja konditoria-alan ajankohtaisista asioista ja trendeistä. Lisäksi kerron leivontaa helpottavia vinkkejä, joista voit saada paljon uusia ideoita työhösi.

Kevät tuo tullessaan myös monet juhlat, jotka työllistävät paljon, ja ovat näytön paikkoja tarjota parastaan.

Upeat kakut ja leivonnaiset ovat varmasti jokaisen leipurin kunnia-asia. Onnistumisen takaavat tietysti parhaat ja laadukkaat raaka-aineet. Valio kermalla ja voilla onnistut takuulla valmistamaan parhaimmat herkut juhliin kuin juhliin. Valion marjaiset täytteet kruunaavat makunautinnon, ja oikeinvalitut makuyhdistelmät luovat tuotteita, joista jää muistoja pitkäksi aikaa.

Äitiä kiitetään kakuin ja kukin

Äitienpäivä on yksi tärkeimmistä juhlapäivistä, johon sisältyy myös paljon perinteitä. Useimmiten äitiä halutaan muistaa hienolla ja maistuvalla täytekakulla. Kauniisti koristellut kermakakut marjatäyttein tekevät äitienpäivästä juhlan. Valmista tänä vuonna jotain vielä herkullisempaa lisäämällä kakun täytteeseen Valio Viola tuorejuustoa. Vadelma-juustokermakakussa tuorejuusto tekee täytteestä entistä täyteläisemmän ja pyöristää kakun muita makuja, jolloin kakusta muodostuu herkullinen kokonaisuus.

Inspiroidu perinteisistä marjoista uudella tavalla

Kuvassa kolmella eri tarjoiluastialla kolme erilaista täytekakkua vaaleaa taustaa vasten.

Sesongin ideat

Ammattikeittiöiden ja leipomoiden vuosisuunnittelua ohjaavat sesongin tapahtumat ja teemapäivät. Ota näistä hyöty irti ja tehosta myyntiäsi sesonkien avulla. Sivulta löydät kattavasti käyttövalmiita ideoita – siitä kannattaa ottaa hyöty irti!


Koko tuotevalikoima verkkokaupoissa

Koko Suomen toimitustukku

Toimitustukku palvelee kaikkia alan toimijoita nopeasti ja tehokkaasti, ja kuljettaa tilaamasi tuotteet keskimäärin 24 tunnissa suoraan toimipisteeseen. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden nähdäksesi toimitustukun valikoiman ja tehdäksesi tilauksia.

Pääkaupunkiseudun pikatukut

Pikatukkumme ovat ruoka- ja juoma-alan ammattilaisten kätevä ostospaikka. Palvelemme aamuvarhaisesta iltamyöhään Helsingin Sörnäisissä ja Vantaan Koivuhaassa. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden nähdäksesi tuotteiden hinnat verkossa.

VALO Tilauspalvelu

VALO Tilauspalvelusta alan ammattilaiset saavat tuotteensa suoraan Suomen merkittävimmiltä tavarantoimittajilta. Aimon asiakkaat saavat VALO Tilauspalvelussa käyttöönsä koko Suomen laajuisen jakeluverkostomme.

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla foodservice-alan asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search