Siirry sisältöön
Sesonki

Kevään leivonnaistuunaukset

Kevään leivonnaistuunaukset
Mika Parviainen
Leipomokonsultti

Kirjoitan leipomo- ja konditoria-alan ajankohtaisista asioista ja trendeistä. Lisäksi kerron leivontaa helpottavia vinkkejä, joista voit saada paljon uusia ideoita työhösi.

Jotain uutta, jotain tuttua. Jotain valmista, jotain itsetehtyä. Nyt on ideoita, joilla helpotat kevään leivonnaisvalikoiman valmistusta ja saat runsaat vitriinit kädenkäänteessä.

Mustikkakukkoa leivoksena

Itä-Suomen perinneleivonnainen mustikkakukko sopii myös modernimpaan käyttöön: vaikkapa leivospohjaksi. Erilaiset täytteet ja mousset tekevät valmiista Valio mustikkakukosta tyylikkään leivoksen. Helpolla tuunauksella onnistut saamaan hienon leivoslajitelman upeiden makujen kera. Tällä kertaa makuna toimii Valio lemon curd täyte, jolla saat raikkautta ja keväistä twistiä. Koristelun voit toteuttaa omalla tyylillä, joka tekee tuotteistasi persoonallisen näköisiä.


Search