Siirry sisältöön
Sesonki

Kevään leivonnaistuunaukset

Kevään leivonnaistuunaukset
Mika Parviainen
Leipomokonsultti

Kirjoitan leipomo- ja konditoria-alan ajankohtaisista asioista ja trendeistä. Lisäksi kerron leivontaa helpottavia vinkkejä, joista voit saada paljon uusia ideoita työhösi.

Jotain uutta, jotain tuttua. Jotain valmista, jotain itsetehtyä. Nyt on ideoita, joilla helpotat kevään leivonnaisvalikoiman valmistusta ja saat runsaat vitriinit kädenkäänteessä.

Mustikkakukkoa leivoksena

Itä-Suomen perinneleivonnainen mustikkakukko sopii myös modernimpaan käyttöön: vaikkapa leivospohjaksi. Erilaiset täytteet ja mousset tekevät valmiista Valio mustikkakukosta tyylikkään leivoksen. Helpolla tuunauksella onnistut saamaan hienon leivoslajitelman upeiden makujen kera. Tällä kertaa makuna toimii Valio lemon curd täyte, jolla saat raikkautta ja keväistä twistiä. Koristelun voit toteuttaa omalla tyylillä, joka tekee tuotteistasi persoonallisen näköisiä.


Koko tuotevalikoima verkkokaupoissa

Koko Suomen toimitustukku

Toimitustukku palvelee kaikkia alan toimijoita nopeasti ja tehokkaasti, ja kuljettaa tilaamasi tuotteet keskimäärin 24 tunnissa suoraan toimipisteeseen. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden nähdäksesi toimitustukun valikoiman ja tehdäksesi tilauksia.

Pääkaupunkiseudun pikatukut

Pikatukkumme ovat ruoka- ja juoma-alan ammattilaisten kätevä ostospaikka. Palvelemme aamuvarhaisesta iltamyöhään Helsingin Sörnäisissä ja Vantaan Koivuhaassa. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden nähdäksesi tuotteiden hinnat verkossa.

VALO Tilauspalvelu

VALO Tilauspalvelusta alan ammattilaiset saavat tuotteensa suoraan Suomen merkittävimmiltä tavarantoimittajilta. Aimon asiakkaat saavat VALO Tilauspalvelussa käyttöönsä koko Suomen laajuisen jakeluverkostomme.

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla foodservice-alan asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search