Siirry sisältöön
Sesonki

Syksyn parhaat leivonnaisreseptit Voilà-lehdestä

Syksyn parhaat leivonnaisreseptit Voilà-lehdestä
Mika Parviainen
Leipomokonsultti

Kirjoitan leipomo- ja konditoria-alan ajankohtaisista asioista ja trendeistä. Lisäksi kerron leivontaa helpottavia vinkkejä, joista voit saada paljon uusia ideoita työhösi.

Taas on tullut aika valmistautua talven saapumiseen. Uudet reseptit Voilà-lehdessä tuovat syksyisiä ja talvisia makuja ja inspiraatiota leivontaan. Tällä kertaa olen erityisesti kehittänyt reseptejä, joilla onnistut helposti ja nopeasti.

Suolaisia leivonnaisia syksyyn

Suolaisia leivonnaisia Voilà-lehdestä löytyy kolme. Ne ovat maukkaita sellaisenaan tai tarjoiltuna ruokien kylkeen. Rahka-kauraleipä on valmistettu Valio maitorahkan ominaisuuksia hyödyntäen, joista muodustuu leivän miellyttävä happamuus ja rakenne. Leipä säilyy näin luonnostaan pidempään pitäen kosteuden ja tuoreuden sisällään. Leivottaessa kannattaa huomio kiinnittää paistoon, sillä parhaat aromit muodostuvat paiston loppuvaiheessa ja tällöin leivän kuori saa parhaan maun, rapeuden ja rakenteen. Tähän leipään löytyy myös muutama hyvä tarjoilu vinkki lehdestä: Paahdettu voi on parasta mitä voi voista saada aikaiseksi ja paahdetulla voilla sipaistua leipä maistuu erityisen hyvälle Kermaisen lohikeiton kera tarjoiltuna.

Kebab hyrrän taikina muotoutuu rikkaasta brioche-taikinasta, jonka täytteenä on Valio Emmental punaleima raastetta, Valio nautakebab varraslastuja, sekä kosteutta ja herkullista makua tuovaa Valio mörkötäytettä. Leivonnaisen pinnan kruunaa juustoraaste, joka tuo väriä, makua ja rakennetta hyrrään. Tämä leivonnainen on erinomainen välipalatuote, mutta maistuu takuulla myös talvisen keiton kera. Todella helppo ja nopea valmistaa.

Aura-Poro-Brioche on valmistettu croissant-taikinasta. Sen lehtevyys ja rapeus on voin tuoma ominaisuus, jota muutoin on kyllä mahdoton saada aikaiseksi. Herkullinen täyte on nopea valmistaa: ainekset ainoastaan sekoitetaan vaahdotetun kerman joukkoon ja pursotetaan halkaistujen pohjien väliin. Makumaailman kruunaa Valio Aura juusto. Vastustamaton vitriinituote, jolla saat asiakkaasi takuulla tyytyväiseksi.


Koko tuotevalikoima verkkokaupoissa

Koko Suomen toimitustukku

Toimitustukku palvelee kaikkia alan toimijoita nopeasti ja tehokkaasti, ja kuljettaa tilaamasi tuotteet keskimäärin 24 tunnissa suoraan toimipisteeseen. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden nähdäksesi toimitustukun valikoiman ja tehdäksesi tilauksia.

Pääkaupunkiseudun pikatukut

Pikatukkumme ovat ruoka- ja juoma-alan ammattilaisten kätevä ostospaikka. Palvelemme aamuvarhaisesta iltamyöhään Helsingin Sörnäisissä ja Vantaan Koivuhaassa. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden nähdäksesi tuotteiden hinnat verkossa.

VALO Tilauspalvelu

VALO Tilauspalvelusta alan ammattilaiset saavat tuotteensa suoraan Suomen merkittävimmiltä tavarantoimittajilta. Aimon asiakkaat saavat VALO Tilauspalvelussa käyttöönsä koko Suomen laajuisen jakeluverkostomme.

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla foodservice-alan asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search