Hyppää sisältöön
Vapun ja äitienpäivän leivonnaiset
Sesonki

Vapun ja äitienpäivän leivonnaiset

Vapun ja äitienpäivän leivonnaiset
Mika Parviainen
Leipomokonsultti

Kirjoitan leipomo- ja konditoria-alan ajankohtaisista asioista ja trendeistä. Lisäksi kerron leivontaa helpottavia vinkkejä, joista voit saada paljon uusia ideoita työhösi.

Kata runsas vappupöytä täyteen herkkuja moneen makuun

Vappu tuo mieleen heti kevään ensimmäiset juhlat, kuplivat juomat ja tietysti munkit sekä tippaleivät. Vappuun on hyvä valita runsaasti niin makeita kuin suolaisia tuotteita, jotka maistuvat juhlijoille. Valion pakasteleivonnaisista löytyy useita valmispakasteita pirteänvärisinä, mm. perinteiset munkkirinkelit ja vadelmamunkit. Jos haluat valmistaa munkit alusta asti itse, niin kannattaa tutustua hyvien munkkien salaisuuteen.

Pinkki on kevään trendiväri

Pinkki on kevään trendiväri

Äitienpäivään olen suunnitellut modernin kakun, jonka pinkki kuorrute saa suorastaan veden kielelle. Tämän kakun kerroksellisuus ja monenlaiset rakenteet tuovat herkullisen elämyksen, jota on ilo tarjota juhlapäivänä.


Voileipäkakkua toisella tapaa

Voileipäkakkua toisella tapaa

Suosittelen tänä keväänä valmistamaan hieman erilaisen voileipäkakun, joka kruunaa jokaisen juhlapöydän raikkaudellaan. Nakukakut ovat olleet makeissa kakuissa hitti jo jonkin aikaa, mutta tässä olisi suolainen versio. Porkkanavoileipäkakku on mehevä ja oivallinen kasvisvaihtoehto, joka takuulla maistuu kaikille ja on vieläpä kauniinnäköinen kaikessa runsaudessaan.


Meistä Aimoista on tullut mestareita ymmärtämään asiakkaidemme erilaiset tarpeet ja ratkaisemaan ne kekseliäästi. Ole yhteydessä, niin suunnitellaan yhdessä teille sopivat ratkaisut kevään juhliin.

Etsi