Siirry sisältöön
Vapun ja äitienpäivän leivonnaiset
Sesonki

Vapun ja äitienpäivän leivonnaiset

Vapun ja äitienpäivän leivonnaiset
Mika Parviainen
Leipomokonsultti

Kirjoitan leipomo- ja konditoria-alan ajankohtaisista asioista ja trendeistä. Lisäksi kerron leivontaa helpottavia vinkkejä, joista voit saada paljon uusia ideoita työhösi.

Kata runsas vappupöytä täyteen herkkuja moneen makuun

Vappu tuo mieleen heti kevään ensimmäiset juhlat, kuplivat juomat ja tietysti munkit sekä tippaleivät. Vappuun on hyvä valita runsaasti niin makeita kuin suolaisia tuotteita, jotka maistuvat juhlijoille. Valion pakasteleivonnaisista löytyy useita valmispakasteita pirteänvärisinä, mm. perinteiset munkkirinkelit ja vadelmamunkit. Jos haluat valmistaa munkit alusta asti itse, niin kannattaa tutustua hyvien munkkien salaisuuteen.

Kakkuja vappu- ja äitienpäiväbrunssille sekä mukaan myytäväksi

Pinkki on kevään trendiväri

Pinkki on kevään trendiväri

Äitienpäivään olen suunnitellut modernin kakun, jonka pinkki kuorrute saa suorastaan veden kielelle. Tämän kakun kerroksellisuus ja monenlaiset rakenteet tuovat herkullisen elämyksen, jota on ilo tarjota juhlapäivänä.


Voileipäkakut pysyvät suosikkeina vuosi vuoden jälkeen

Suolaisia tuotteita löytyy valmiina pakasteesta ja ne sopivat erinomaisesti juhlistamaan kevään cocktailtilaisuuksia. Valmiilla pakastetuotteilla helpotetaan juhlien valmistelua huomattavasti, eikä niiden käyttö ole jäpeä, sillä pelkkä nostattaminen ja paisto tekevät niistä erinomaisia. Näistä kierteistä saat tehtyä vielä houkuttelevampia täyttämällä jäähtyneet kierteet maustetulla Valio Viola tuorejuustolla ja pienellä salaatinlehdellä. Näin saat kätevästi tarjolle suolaisia leivoksia.

Voileipäkakkua toisella tapaa

Voileipäkakkua toisella tapaa

Suosittelen tänä keväänä valmistamaan hieman erilaisen voileipäkakun, joka kruunaa jokaisen juhlapöydän raikkaudellaan. Nakukakut ovat olleet makeissa kakuissa hitti jo jonkin aikaa, mutta tässä olisi suolainen versio. Porkkanavoileipäkakku on mehevä ja oivallinen kasvisvaihtoehto, joka takuulla maistuu kaikille ja on vieläpä kauniinnäköinen kaikessa runsaudessaan.

Anna Aimojen auttaa

Meistä Aimoista on tullut mestareita ymmärtämään asiakkaidemme erilaiset tarpeet ja ratkaisemaan ne kekseliäästi. Ole yhteydessä, niin suunnitellaan yhdessä teille sopivat ratkaisut kevään juhliin.

Keltaisia donitseja laatikossa

Vapun paras herkkukori

Ilahduta asiakkaitasi tarjoamalla take away -vappukori kaikin herkuin! Kori sopii mainiosti myös lahjaksi.


Koko tuotevalikoima verkkokaupoissa

Koko Suomen toimitustukku

Toimitustukku palvelee kaikkia alan toimijoita nopeasti ja tehokkaasti, ja kuljettaa tilaamasi tuotteet keskimäärin 24 tunnissa suoraan toimipisteeseen. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden nähdäksesi Toimitustukun valikoiman ja tehdäksesi tilauksen.

Pääkaupunkiseudun pikatukut

Pikatukkumme ovat ruoka- ja juoma-alan ammattilaisten kätevä ostospaikka. Palvelemme aamuvarhaisesta iltamyöhään Helsingin Sörnäisissä ja Vantaan Koivuhaassa. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden tilataksesi Pikatukusta. Saatavilla on myös Tilaa & Nouda -palvelu, joka ei edellytä asiakkuutta.

VALO Tilauspalvelu

VALO Tilauspalvelusta alan ammattilaiset saavat tuotteensa suoraan Suomen merkittävimmiltä tavarantoimittajilta. Aimon asiakkaat saavat VALO Tilauspalvelussa käyttöönsä koko Suomen laajuisen jakeluverkostomme. Ilman asiakkuutta tilaavat saavat toimituksen pääkaupunkiseudulle.

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla foodservice-alan asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search