Siirry sisältöön
Omenapiirakkaa ja kaneli-sokerismetanaa

Omenapiirakkaa ja kaneli-sokerismetanaa

Smetanan täyteläisyyden ja happamuuden kombo toimii myös makeassa ruoanlaitossa. Erinomainen jälkiruoka lounaalle tai vitriiniimyyntiin.

Omenapiirakkaa ja kaneli-sokerismetanaa

Ainekset

Kaneli-sokerismetana


Ohje

  1. Kaulitse murotaikinalevy ohueksi ja halkaise se kahtia.
  2. Levitä leivinpaperilla vuoratun GN 2/4 -vuoan pohjalle toinen puoli murotaikinalevystä.
  3. Sekoita jogurtin joukkoon munat ja vaniljasokeri. Sekoita sulaneiden ja valutettujen omenakuutioiden sekaan sokeri ja kaneli. Levitä murotaikinalevyn pinnalle jogurttiseos ja sen jälkeen omenaseos.
  4. Leikkaa toinen puoli murotaikinalevystä nauhoiksi ja lisää ne piirakan päälle.
  5. Paista kiertoilmauunissa 175 asteessa n. 25 min.

Kaneli-sokerismetana

  1. Vaahdota smetana ja vaniljakastike kevyeksi vaahdoksi. Lisää joukkoon kaneli ja sokeri.

Saman tarjoilutilanteen reseptejä

Saman ruokavalion reseptejä


Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 299 kcal
Proteiini 5,1 g
Hiilihydraatti 29,6 g
Rasva 17,6 g
Tyydyttynyt rasva 10,1 g
Ravintokuitu 1,6 g
Suola 0,2 g
Kalsium 86,2 mg
D-vitamiini 0,2 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 239 kcal
Proteiini 4 g
Hiilihydraatti 23,7 g
Rasva 14,1 g
Tyydyttynyt rasva 8,1 g
Ravintokuitu 1,2 g
Suola 0,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Aimon asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani - ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search