
Ainekset
Taikina
- 1,000 kg vettä
-
0,075 kg
Valio Eila® Laktoositon maitojauhettaValio Eila® PRO laktoositon rasvaton maitojauhe on valmistettu tuoreesta suomalaisesta maidosta Valion patentoimalla valmistusmenetelmällä. Se…
- 0,025 kg suolaa
- 0,150 kg sokeria
- 0,100 kg hiivaa
- 0,400 kg kananmunia
- 0,010 kg kardemummaa
-
0,050 kg
Valio Eila® voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 2,200 kg vehnäjauhoja
- 1,500 kg
Täyte
- 1,272 kg Valio mansikka-raparperitäytettä
Pinnalle
- 0,370 kg raesokeria
Jaa resepti
Ohje
- Sekoita kylmään veteen perustaikinan muut aineet. Älä vaivaa. Kauli 14-16 asteinen voi taikinaan 2x3. Anna taikinan levätä kylmiössä muovilla peitettynä 15 minuuttia. Kauli taikina 1x3. Anna taikinan levätä kylmiössä noin tunti muovilla peitettynä
- Kauli levännyt wienertaikina 4 mm:n vahvuiseksi matoksi. Leikkaa matto 12x12 cm:n neliöiksi. Leikkaa neliöt vielä kolmioiksi.
- Voitele kolmiot kananmunalla ja "kasta" raesokeriin. Taita palat sydämen muotoisiksi. Paina sakarat hyvin kiinni. Nostata wienerit.
- Pursota nousseiden wienereiden pinnalle mansikka-raparperitäytettä.
- Paista wienerit 220 asteisessa uunissa noin 12 minuuttia.
Jaa resepti
Kokeile annoslaskuriamme
Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.
Ravintosisältö annoksessa
Energia
212 kcal
Proteiini
3,4 g
Hiilihydraatti
20,7 g
Rasva
12,8 g
Tyydyttynyt rasva
7,1 g
Ravintokuitu
0,8 g
Suola
0,3 g
Kalsium
19,9 mg
D-vitamiini
0,2 µg
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
317 kcal
Proteiini
5,1 g
Hiilihydraatti
31 g
Rasva
19,1 g
Tyydyttynyt rasva
10,7 g
Ravintokuitu
1,2 g
Suola
0,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa