Siirry sisältöön
Vanilja-jogurttipusut

Vanilja-jogurttipusut

Vanilja-jogurttipusut

Ainekset

Voiteluun

  • 0,050 kg kananmuna

Koristeluun

  • 0,060 kg
    Valio voita
    Kun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
    Valio voi 500 g normaalisuolainen
  • 0,170 kg sokeria

Ohje

  1. Sulata pullat mielellään yön yli kylmiössä pellille levitettyinä ja muovilla peitettyinä. Kohota vielä huoneenlämmössä 30 min.
  2. Kauli kohonneet pullat soikioiksi ja jaa täyte ja marjasekoitus soikioiden keskelle. Marjasekoituksessa voit lohkoa isommat mansikat puoliksi.
  3. Taita soikiot kaksinkerroin. Ummista painamalla lautasen tai lasin reunalla n. sentin päästä pullien reunasta. Kohota pullia n. 30 min.
  4. Voitele pusut munalla, mutta vältä saumakohtien voitelua, sillä se estää "huulien" kohoamisen paiston aikana. Paista uunissa 170 asteessa n. 12 min.
  5. Viimeistele kastamalla yläpinta (huulet) voisulaan ja sitten hienoon sokeriin.

Saman tarjoilutilanteen reseptejä

Saman ruokavalion reseptejä


Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 295 kcal
Proteiini 6,7 g
Hiilihydraatti 48,3 g
Rasva 7,5 g
Tyydyttynyt rasva 3,6 g
Ravintokuitu 3,1 g
Suola 0,4 g
Kalsium 1,3 mg
D-vitamiini 0,1 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 389 kcal
Proteiini 8,8 g
Hiilihydraatti 63,5 g
Rasva 9,9 g
Tyydyttynyt rasva 4,7 g
Ravintokuitu 4 g
Suola 0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search