Siirry sisältöön

Sesonki

Kesämenun parhaat hampurilaiset

Hampurilaiset ovat täydellistä kesäruokaa. Monipuoliset, trendikkäät ja helppotekoiset burgerit sopivat terassimenuuseen ja kesäiselle ruokalistalle. Maukkaat ja laadukkaista raaka-aineista kootut purilaiset maistuvat asiakkaille laidasta laitaan.

Juusto sitoo maut yhteen

Valion juustot tuovat makua ja mehevyyttä monenlaisiin hampurilaisiin. Valitse hampurilaisen väliin lisukkeeksi sopiva juusto. Parhaita makupareja ovat cheddar ja suolakurkku, Valio AURA® ja makea hilloke sekä emmental ja tomaatti. Valmiit Valio juustoviipaleet tarjoavat vaihtoehtoja miedosta voimakkaampaan. Herkullinen savujuustohampurilainen syntyy tietenkin Valio Kippari® sulatejuustoviipaleilla! Hurmaa asiakkaasi trendikkäällä tuplacheddarburgerilla. Tämän gourmethampurilaisen juju on cheddar kahdessa muodossa: kuuman pihvin päälle upeasti sulava, maukas ja paksu Valio Burgerviipale cheddar sekä herkullisena valuva Valio Koskenlaskija® cheddar juustokastike.

Hampurilaissämpylä luo ensivaikutelman

Hyvä ja täytteisiin sopiva leipä on laadukkaan hampurilaisen perusta. Leivän pitää maistua hyvälle ja antaa täytteille tukea – sekä maultaan että koostumukseltaan. Moni asiakas syö hampurilaisen käsin, joten leivän on oltava rakenteeltaan helposti purtava, jotta hampurilainen pysyy koossa ja täytteet mukana matkassa. Katso ohjeet täydellisen kuohkeisiin ja pehmeisiin briossisämpylöihin ja perinteisiin hampurilaissämpylöihin. Maun ja koostumuksen takaa molemmissa ohjeissa Valio Eila® laktoositon maitojauhe sekä Valio voi.

Asia pihvi, sisältö ratkaisee

Hampurilainen ei ole hampurilainen ilman pihviä. Klassinen juustohampurilainen saa väliinsä Valio lihaisan pannupihvin. Välimeren burgeri puolestaan syntyy kreikkalaisessa hengessä Valio Välimeren pyöryköillä sekä Valio Eila® salaattijuustokuutioilla. Kasvissyöjällekin sopiva, uudenlainen sinihomejuusto-punajuuriburgeri tarjoaa tyylikkään makuparin sämpylän välissä. Maukkaan liha-, kasvis-, tai kalapihvin lisäksi burgerin väliin kuuluvat tuoreet vihannekset, rapea salaatti, reilusti maistuva juusto sekä makua antava kastike.

Kruunaa burgeri kastikkeella

Premiumtason burgerielämys viimeistellään kastikkeella. Korosta hampurilaistäytteiden makuja esimerkiksi kermaviili- tai jogurttipohjaisilla kastikkeilla ja tarjoa asiakkaille raikkaita makuelämyksiä. Kalaburgerin ohjeesta löydät kermaviilipohjaisen kastikkeen, ja Välimeren burgerin salaisuus taas on yrtti-jogurttikastike. Valio Koskenlaskija® tuoteperheestä löydät valmiiden juustokastikkeiden aatelin.

Kesän sesonkitärpit

Kesäkauden terassimenu syntyy yksinkertaisista aineksista ja nopeus on valttia. Suomalaisten kesäruokasuosikkeja ovat erityisesti kalat ja salaatit, eikä pidä unohtaa hampurilaisia ja muita rentoja katuruokia. Katso säänkestävät kesäkauden sesonkivinkit ammattikeittiöille ja leipomoille.


Koko tuotevalikoima verkkokaupoissa

Koko Suomen toimitustukku

Toimitustukku palvelee kaikkia alan toimijoita nopeasti ja tehokkaasti, ja kuljettaa tilaamasi tuotteet keskimäärin 24 tunnissa suoraan toimipisteeseen. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden nähdäksesi Toimitustukun valikoiman ja tehdäksesi tilauksen.

Pääkaupunkiseudun pikatukut

Pikatukkumme ovat ruoka- ja juoma-alan ammattilaisten kätevä ostospaikka. Palvelemme aamuvarhaisesta iltamyöhään Helsingin Sörnäisissä ja Vantaan Koivuhaassa. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden tilataksesi Pikatukusta. Saatavilla on myös Tilaa & Nouda -palvelu, joka ei edellytä asiakkuutta.

VALO Tilauspalvelu

VALO Tilauspalvelusta alan ammattilaiset saavat tuotteensa suoraan Suomen merkittävimmiltä tavarantoimittajilta. Aimon asiakkaat saavat VALO Tilauspalvelussa käyttöönsä koko Suomen laajuisen jakeluverkostomme. Ilman asiakkuutta tilaavat saavat toimituksen pääkaupunkiseudulle.

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla foodservice-alan asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search