Siirry sisältöön
Vinkkiartikkelit

Wrap on täynnä­ vaihtoehtoja

Wrap on täynnä­ vaihtoehtoja

Nopeat välipalat nostavat päätään arjessa. Wrapit ovat oiva tapa tuoda tarjontaan toivottua vaihtelua välipalaleipien ja suolaisten leivonnaisten rinnalle vitriinien valikoimiin.

Yksinkertaisia yhdistelmiä

Wrappien kodalla täytteitä voi valita laidasta laitaan; niillä saa kätevästi tarjolle niin liha-, kala- kuin kasvisvaihtoehtojakin. Pohjana toimii mainiosti erilaiset rieskat tai vaihtoehtoisesti Valio pizzapohja. Siihen levitteeksi ja mauntuojaksi voi valita haluamansa Valio Viola® tuorejuuston. Maustamattomat, ruohosipuli ja chili-paprika tuorejuustot löytyvät isommissa 1,5 kilon pakkauksissa. Vaihtoehtoisesti wrapin väliin voi tehdä oman herkullisen kastikkeen tai tahnan.

Täytteeseen saa ruokaisuutta helposti Valion pakaste- ja kylmätuotevalikoimasta. Broileri- tai nautakebab, kylmäsavulohitai broileri ovat kaikki helppoja ja suosittuja vaihtoehtoja wrapin sisään. Kasvissyöjälle syntyy helppo herkku vaikkapa paistetusta Mifusta tai murennetusta punajuurikroketeista tai falafelista. Niiden seuraksi sopii loistavasti murennettu Valio Aura® sinihomejuusto. Toki sitä voi yhdistää muihinkin täytteisiin.

Rapeutta ja raikkautta kasviksilla

Täytteen raikas kulmakivi piilee rapeissa tuoreissa kasviksissa ja yrteissä. Niistä syntyy mukava purutuntuma ja tietenkin hyvä, tuore maku. Raikas salaatti ja tomaatti kuuluvatkin lähes wrappiin kuin wrappiin.

Ideoi omat suosikkitäytteet yhteen ja tuo valikoimaan ruokaisia välipalavaihtoehtoja, tai kokeile jotakin näistä vaihtoehdoista:


Koko tuotevalikoima verkkokaupoissa

Koko Suomen toimitustukku

Toimitustukku palvelee kaikkia alan toimijoita nopeasti ja tehokkaasti, ja kuljettaa tilaamasi tuotteet keskimäärin 24 tunnissa suoraan toimipisteeseen. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden nähdäksesi toimitustukun valikoiman ja tehdäksesi tilauksia.

Pääkaupunkiseudun pikatukut

Pikatukkumme ovat ruoka- ja juoma-alan ammattilaisten kätevä ostospaikka. Palvelemme aamuvarhaisesta iltamyöhään Helsingin Sörnäisissä ja Vantaan Koivuhaassa. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden nähdäksesi tuotteiden hinnat verkossa.

VALO Tilauspalvelu

VALO Tilauspalvelusta alan ammattilaiset saavat tuotteensa suoraan Suomen merkittävimmiltä tavarantoimittajilta. Aimon asiakkaat saavat VALO Tilauspalvelussa käyttöönsä koko Suomen laajuisen jakeluverkostomme.

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla foodservice-alan asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search