Siirry sisältöön
Sesonki

Leipurin jälkiruokavinkit pääsiäiseen

Leipurin jälkiruokavinkit pääsiäiseen
Mika Parviainen
Leipomokonsultti

Kirjoitan leipomo- ja konditoria-alan ajankohtaisista asioista ja trendeistä. Lisäksi kerron leivontaa helpottavia vinkkejä, joista voit saada paljon uusia ideoita työhösi.

Pääsiäisenä rahkaa käytetään moniin tuotteisiin, kuten kakkuihin, leivoksiin, kahvileipiin, jälkiruokiin ja vaikkapa ruokaleipiin. Pasha, pääsiäisleipä ja babat kuuluvat myös pääsiäisen herkkuihin, ja lisäksi kehittelimme myös ammattikeittiöille sopivia uusia reseptejä, jotka tuovat kevään tuulahduksen jälkiruokapöytään.

Keväisiä makuja ja värejä jälkiruokapöytään

Leivo tänä pääsiäisenä macarons-leivokset tipun mallisiksi. Täyte on valmistettu keväisen raikkaasta mangosta, voita ja crème fraîchea unohtamatta. Rahkajogurttitäyte sopii erinomaisesti kevään ja tietysti myös pääsiäisen tuotteisiin. Siihen löytyy monia herkullisia reseptejä. Kokeile esimerkiksi mango-rahkapitkoa. Raparperi kuuluu myös kevään tuotteisiin. Raparperi-muropaj saa makua jogurttitäytteestä, joka tuo herkullisuutta ja tasapainoa happamalle raparperille.


Koko tuotevalikoima verkkokaupoissa

Koko Suomen toimitustukku

Toimitustukku palvelee kaikkia alan toimijoita nopeasti ja tehokkaasti, ja kuljettaa tilaamasi tuotteet keskimäärin 24 tunnissa suoraan toimipisteeseen. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden nähdäksesi toimitustukun valikoiman ja tehdäksesi tilauksia.

Pääkaupunkiseudun pikatukut

Pikatukkumme ovat ruoka- ja juoma-alan ammattilaisten kätevä ostospaikka. Palvelemme aamuvarhaisesta iltamyöhään Helsingin Sörnäisissä ja Vantaan Koivuhaassa. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden nähdäksesi tuotteiden hinnat verkossa.

VALO Tilauspalvelu

VALO Tilauspalvelusta alan ammattilaiset saavat tuotteensa suoraan Suomen merkittävimmiltä tavarantoimittajilta. Aimon asiakkaat saavat VALO Tilauspalvelussa käyttöönsä koko Suomen laajuisen jakeluverkostomme.

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla foodservice-alan asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search