Viime hetken joulutärpit, NYT!
Joulu on (kohta) taas, kattilat täynnä puuroo! On taas se aika vuodesta, kun töitä painetaan ammattikeittiöissä hiki hatussa, joissakin yötä päivää. Tässä vielä viimeisten viikkojen tsempit ja muutama vinkki kiireisen työarjen selättämiseen ennen ansaittua joululepoa.
Jouluun on vielä viikkoja, mutta pikkujoulukausi on parhaimmillaan. Joulusesonki on usein ravintolan talouden tukipilari, joten pieni paine loppuvuodesta on erittäin tervetullutta. Toivottavasti näistä vinkeistä on apua!
Valmiit Valion joululaatikot ovat nopea apu joulukiireisiin
Makutesteissä asiakkaiden suosikeiksi nousseet Valion joululaatikot ovat todellinen joulun helpotus. Sulata ja kuumenna – valmista tarjottavaksi joulun noutopöytään.
Valmiiksi kypsien peruna-, lanttu- ja porkkanalaatikoiden käyttöohjeet ovat samat kaikissa:
- Poista suojakalvo vuoan päältä. Esilämmitä uuni.
- Kuumenna sulatettuna kiertoilmauunissa 150 °C n. 1 h.
- Kuumenna jäisenä kiertoilmauunissa 130 °C n. 1 h 40 min.
Vinkki: älä nuukaile voissa!
Upottamalla ennen paistoa laatikoiden pintaan reiluja nokareita voita, on lopputulos entistä herkullisempi.
”Tsemppiä loppurutistukseen ja antoisaa joulun odotusta!”
Tuomas
Lisää sesonkivinkkejä:
Koko tuotevalikoima verkkokaupoissa
Koko Suomen toimitustukku
Toimitustukku palvelee kaikkia alan toimijoita nopeasti ja tehokkaasti, ja kuljettaa tilaamasi tuotteet keskimäärin 24 tunnissa suoraan toimipisteeseen. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden nähdäksesi toimitustukun valikoiman ja tehdäksesi tilauksia.
Pääkaupunkiseudun pikatukut
Pikatukkumme ovat ruoka- ja juoma-alan ammattilaisten kätevä ostospaikka. Palvelemme aamuvarhaisesta iltamyöhään Helsingin Sörnäisissä ja Vantaan Koivuhaassa. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden nähdäksesi tuotteiden hinnat verkossa.
VALO Tilauspalvelu
VALO Tilauspalvelusta alan ammattilaiset saavat tuotteensa suoraan Suomen merkittävimmiltä tavarantoimittajilta. Aimon asiakkaat saavat VALO Tilauspalvelussa käyttöönsä koko Suomen laajuisen jakeluverkostomme.