Viime hetken joulutärpit, NYT!
Joulu on (kohta) taas, kattilat täynnä puuroo! On taas se aika vuodesta, kun töitä painetaan ammattikeittiöissä hiki hatussa, joissakin yötä päivää. Tässä vielä viimeisten viikkojen tsempit ja muutama vinkki kiireisen työarjen selättämiseen ennen ansaittua joululepoa.
Jouluun on vielä viikkoja, mutta pikkujoulukausi on parhaimmillaan. Joulusesonki on usein ravintolan talouden tukipilari, joten pieni paine loppuvuodesta on erittäin tervetullutta. Toivottavasti näistä vinkeistä on apua!
Valmiit Valion joululaatikot ovat nopea apu joulukiireisiin
Makutesteissä asiakkaiden suosikeiksi nousseet Valion joululaatikot ovat todellinen joulun helpotus. Sulata ja kuumenna – valmista tarjottavaksi joulun noutopöytään.
Valmiiksi kypsien peruna-, lanttu- ja porkkanalaatikoiden käyttöohjeet ovat samat kaikissa:
- Poista suojakalvo vuoan päältä. Esilämmitä uuni.
- Kuumenna sulatettuna kiertoilmauunissa 150 °C n. 1 h.
- Kuumenna jäisenä kiertoilmauunissa 130 °C n. 1 h 40 min.
Vinkki: älä nuukaile voissa!
Upottamalla ennen paistoa laatikoiden pintaan reiluja nokareita voita, on lopputulos entistä herkullisempi.
”Tsemppiä loppurutistukseen ja antoisaa joulun odotusta!”
Tuomas