Siirry sisältöön
Sesonki

Viime hetken joulutärpit, NYT!

Viime hetken joulutärpit, NYT!
Tuomas Hämäläinen
Keittiömestari

Työssäni Valio Aimo koekeittiöllä suunnittelen, kokeilen, maistan ja toteutan, eli saan päivittäin tehdä juuri sitä, mitä rakastan, ja kirjoittaa siitä.

Joulu on (kohta) taas, kattilat täynnä puuroo! On taas se aika vuodesta, kun töitä painetaan ammattikeittiöissä hiki hatussa, joissakin yötä päivää. Tässä vielä viimeisten viikkojen tsempit ja muutama vinkki kiireisen työarjen selättämiseen ennen ansaittua joululepoa.

Jouluun on vielä viikkoja, mutta pikkujoulukausi on parhaimmillaan. Joulusesonki on usein ravintolan talouden tukipilari, joten pieni paine loppuvuodesta on erittäin tervetullutta. Toivottavasti näistä vinkeistä on apua!

Valmiit Valion joululaatikot ovat nopea apu joulukiireisiin

Makutesteissä asiakkaiden suosikeiksi nousseet Valion joululaatikot ovat todellinen joulun helpotus. Sulata ja kuumenna – valmista tarjottavaksi joulun noutopöytään.

Valmiiksi kypsien peruna-, lanttu- ja porkkanalaatikoiden käyttöohjeet ovat samat kaikissa:

  • Poista suojakalvo vuoan päältä. Esilämmitä uuni.
  • Kuumenna sulatettuna kiertoilmauunissa 150 °C n. 1 h.
  • Kuumenna jäisenä kiertoilmauunissa 130 °C n. 1 h 40 min.
Tip icon

Vinkki: älä nuukaile voissa!

Upottamalla ennen paistoa laatikoiden pintaan reiluja nokareita voita, on lopputulos entistä herkullisempi.

”Tsemppiä loppurutistukseen ja antoisaa joulun odotusta!”

Tuomas

Joulun ideapankki

Joulu on maistuva, teemallinen ja tunnelmallinen kokonaisuus. Me Aimot olemme suunnitelleet kaiken sinulle valmiiksi; valitse teema, poimi ideat, tilaa tuotteet ja tarjoa asiakkaillesi elämysten joulu!


Search