Siirry sisältöön
Sesonki

Juuston ystävien päivä

20.1. vietetään kansainvälistä juuston ystävien päivää. Hemmottele asiakkaita kotimaisilla herkuttelujuustoilla!

Valio Keisarinna®, herkullisen kiteinen gouda

Valio Keisarinna® on pitkään kypsytetty,puolikova herkuttelujuusto. Sen maussa on samaa hienostunutta karamellimaisuutta ja hedelmäisyyttä kuin kovissa italialaisissa juustoissa.

Juhla® cheddar on tyylikäs valinta

Valio Juhla® cheddar on Valion juustomestarien taidonnäyte vaativaan herkutteluun. Se on pitkään kypsytetty, hienostuneen hapan ja hedelmäisen makea juusto, jonka rakenne on hieman mureneva.

On vain yksi Valio AURA®

Valio AURA® sinihomejuusto on klassikko, joka ei esittelyjä kaipaa. Suomalaiseen makuun kehitetty sinihomejuusto on ollut Suomen suosituin sinihomejuusto jo yli 80 vuotta. Juusto sopii hyvin myös ravintolaruoan maustajaksi. Muista silloin Valio AURA® murennettu!


Makupareja juustotarjoiluun

Hunajamanteleita, kinuskia tai lakritsia juustojen seuraan? Kyllä vain! Yhdistä juustoja ja lisukkeita ennakkoluulottomasti ja voit tarjota asiakkaillesi ennenkokemattomia makuelämyksiä. Muista myös Valion valmiit hedelmä- ja marjatäytteet, jotka ovat täynnä aitoa makua.

Juuston viemää teemakokonaisuus

Juuston viemää -teemaan on koottu laajasti juustoisia ruokaohjeita, juustokastikkeita, vitriinituotteita ja leipomoreseptiikkaa. Reseptien lisäksi sesongin tarjoiluihin sopivat myös juustolautaset. Esimerkiksi maistelumenu on hauska ohjelmanumero asiakkaiden pikkujouluihin ja kokoustarjoiluja ilahduttamaan.

Juuston viemää teemakokonaisuus

Koko tuotevalikoima verkkokaupoissa

Koko Suomen toimitustukku

Toimitustukku palvelee kaikkia alan toimijoita nopeasti ja tehokkaasti, ja kuljettaa tilaamasi tuotteet keskimäärin 24 tunnissa suoraan toimipisteeseen. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden nähdäksesi toimitustukun valikoiman ja tehdäksesi tilauksia.

Pääkaupunkiseudun pikatukut

Pikatukkumme ovat ruoka- ja juoma-alan ammattilaisten kätevä ostospaikka. Palvelemme aamuvarhaisesta iltamyöhään Helsingin Sörnäisissä ja Vantaan Koivuhaassa. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden nähdäksesi tuotteiden hinnat verkossa.

VALO Tilauspalvelu

VALO Tilauspalvelusta alan ammattilaiset saavat tuotteensa suoraan Suomen merkittävimmiltä tavarantoimittajilta. Aimon asiakkaat saavat VALO Tilauspalvelussa käyttöönsä koko Suomen laajuisen jakeluverkostomme.

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla foodservice-alan asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search