Siirry sisältöön

Sesonki

Helpot ja monipuoliset salaatit

Kesällä raikkaiden salaattien kysyntä kasvaa. Se on hyvä uutinen ammattilaiskeittiöille, sillä herkulliset salaatit valmistuvat käden käänteessä.

”Eat cobb” eli klassikkosalaatin kaava

Legendaarinen Cobb-salaatti eli amerikkalainen kanasalaatti syntyy helposti. Ainekset on helppo muistaa salaatin nimestä. ”Eat Cobb” eli egg, avocado, tomato, chicken, onion, bacon, blue cheese (kananmuna, avokado, tomaatti, kana, sipuli, pekoni, sinihomejuusto). Cobb on rakennettu niin, että tästä salaatista lähtee nälkä! Pääproteiinin lähteenä ovat broilerinkoivet. Salaateissa usein kaivattua proteiinilisää tuo kananmuna. Avokadon, sinihomejuuston ja pekonin täyteläisyys tuovat annokseen lisäarvoa ja salaatin makumaailmaan syvyyttä.

Inspiraatiota salaattivalikoimaasi

Lautasannoksina myytävissä salaateissa kannattaa kiinnittää huomiota herkulliseen asetteluun. Laadukkaat raaka-aineet ovat tietenkin kaiken A ja O, mutta myös tyylikkäät astiat ovat olennainen osa kokonaisuutta. Jos salaatin makumaailma lainataan Aasiasta, se saa näkyä myös tarjoiluastiassa. Salaattien take away -myyntiin löytyy myös tyylikkäitä pakkausvaihtoehtoja.

Vaihtelua salaattivalikoimaan

Käytä salaatin pääraaka-aineena vaihdellen esimerkiksi paahdettua broileria, kebablastuja, Mifua, kirjolohta, kylmäsavulohta, raejuustoa, salaattijuustoa, papuja, herneitä tai linssejä. Myös paahdetuista kasviksista tehdyt dipit ja tahnat kasvattavat suosiotaan. Lisäarvoa annokseen saat lisäämällä annokseen salaattipohjan lisäksi esimerkiksi marinoitua sipulia tai paahdettuja punajuuri- tai bataattilohkoja – toimivat muuten erinomaisesti myös kylminä lisukkeina salaattipöydässä.

Klassikkosalaatit syntyvät helposti

Kreikkalaisen salaatin saat lisäämällä salaattipohjaan Valio Eila® salaattijuustokuutioita. Helpossa kanasalaatissa taas on Valio herne-maissi-paprikaa sekä paahdettuja broilerkuutioita. Tarjoa asiakkaille vaihtelua lisäämällä salaattiin vaikkapa kotijuustoa, kolmen juuston kuutioita tai kebablastuja!

Kesän sesonkitärpit

Kesäkauden terassimenu syntyy yksinkertaisista aineksista ja nopeus on valttia. Suomalaisten kesäruokasuosikkeja ovat erityisesti kalat ja salaatit, eikä pidä unohtaa hampurilaisia ja muita rentoja katuruokia. Katso säänkestävät kesäkauden sesonkivinkit ammattikeittiöille ja leipomoille.


Koko tuotevalikoima verkkokaupoissa

Koko Suomen toimitustukku

Toimitustukku palvelee kaikkia alan toimijoita nopeasti ja tehokkaasti, ja kuljettaa tilaamasi tuotteet keskimäärin 24 tunnissa suoraan toimipisteeseen. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden nähdäksesi toimitustukun valikoiman ja tehdäksesi tilauksia.

Pääkaupunkiseudun pikatukut

Pikatukkumme ovat ruoka- ja juoma-alan ammattilaisten kätevä ostospaikka. Palvelemme aamuvarhaisesta iltamyöhään Helsingin Sörnäisissä ja Vantaan Koivuhaassa. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden nähdäksesi tuotteiden hinnat verkossa.

VALO Tilauspalvelu

VALO Tilauspalvelusta alan ammattilaiset saavat tuotteensa suoraan Suomen merkittävimmiltä tavarantoimittajilta. Aimon asiakkaat saavat VALO Tilauspalvelussa käyttöönsä koko Suomen laajuisen jakeluverkostomme.

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla foodservice-alan asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search