Aidot maut hurmaavat
Monen herkullisen ruokalajin salaisuus on aidoissa, konstailemattomissa suomalaisissa raaka-aineissa. Ei tarvitse kikkailla mitään ylimääräistä, vaan luottaa siihen, että korkealaatuiset perusraaka-aineet ovat onnistuneen annoksen perusta. Tutustu klassikkoresepteihin, vegaanisiin jouluideoihin ja herkullisiin leivonnaisiin.
Paluu perusainesten äärelle
Valion voi, juusto, kerma, smetana, crème fraîche ja muut ruoanvalmistustuotteet tuovat maullista ja korkealaatuista lisäarvoa ruokiin. ”Valion slogan oli joskus: juusto, kerma, voi – hyvän kunnon toi. Oma ja paikkansa pitävä versioni olisi: juusto, kerma, voi – hyvän maun toi”, Tuomas sanailee.
Voilá-lehdessä esitellään klassikko- ja suosikkireseptejä kautta aikojen
Voibroileri eli butter chicken, metsästäjän leike ja stroganoff kebabilla höystettynä nousevat arvoonsa oikeaa voita käytettäessä. Eivät myöskään uunilohi, kermainen lohikeitto, paahdettu voi tai kuningatar-kinuskikaan olisi mitään ilman kunnon kermaa, smetanaa tai voita. Juuston maku korostuu simppeleissä annoksissa, kuten juustomunakkaassa.