Siirry sisältöön
Pinnalla nyt

Aidot maut hurmaavat

Aidot maut hurmaavat

Monen herkullisen ruokalajin salaisuus on aidoissa, konstailemattomissa suomalaisissa raaka-aineissa. Ei tarvitse kikkailla mitään ylimääräistä, vaan luottaa siihen, että korkealaatuiset perusraaka-aineet ovat onnistuneen annoksen perusta. Tutustu klassikkoresepteihin, vegaanisiin jouluideoihin ja herkullisiin leivonnaisiin.

Paluu perusainesten äärelle

Valion voi,  juusto, kerma, smetana, crème fraîche ja muut ruoanvalmistustuotteet tuovat maullista ja korkealaatuista lisäarvoa ruokiin. ”Valion slogan oli joskus: juusto, kerma, voi – hyvän kunnon toi. Oma ja paikkansa pitävä versioni olisi: juusto, kerma, voi – hyvän maun toi”, Tuomas sanailee.

Voilá-lehdessä esitellään klassikko- ja suosikkireseptejä kautta aikojen

Voibroileri eli butter chicken, metsästäjän leike ja stroganoff kebabilla höystettynä nousevat arvoonsa oikeaa voita käytettäessä. Eivät myöskään uunilohi, kermainen lohikeitto, paahdettu voi tai kuningatar-kinuskikaan olisi mitään ilman kunnon kermaa, smetanaa tai voita. Juuston maku korostuu simppeleissä annoksissa, kuten juustomunakkaassa.

Helpot jälkiruoat

Vegaanireseptit


Koko tuotevalikoima verkkokaupoissa

Koko Suomen toimitustukku

Toimitustukku palvelee kaikkia alan toimijoita nopeasti ja tehokkaasti, ja kuljettaa tilaamasi tuotteet keskimäärin 24 tunnissa suoraan toimipisteeseen. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden nähdäksesi toimitustukun valikoiman ja tehdäksesi tilauksia.

Pääkaupunkiseudun pikatukut

Pikatukkumme ovat ruoka- ja juoma-alan ammattilaisten kätevä ostospaikka. Palvelemme aamuvarhaisesta iltamyöhään Helsingin Sörnäisissä ja Vantaan Koivuhaassa. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden nähdäksesi tuotteiden hinnat verkossa.

VALO Tilauspalvelu

VALO Tilauspalvelusta alan ammattilaiset saavat tuotteensa suoraan Suomen merkittävimmiltä tavarantoimittajilta. Aimon asiakkaat saavat VALO Tilauspalvelussa käyttöönsä koko Suomen laajuisen jakeluverkostomme.

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla foodservice-alan asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search