Siirry sisältöön
Kevat-Napoleon leivoksia pöydällä

Sesonki

Pääsiäisen reseptiikkaa leipomoille

Pääsiäisen ajan leivonnaiset saavat makunsa raikkaasta rahkasta ja pirteistä keltaisista hedelmistä. Pasha, pääsiäisleipä ja babat kuuluvat myös pääsiäisen herkkuihin – ruokaleipiä unohtamatta.

Modernit pääsiäisen leivonnaiset

Pastellisävyjä, kepeää marenkia, kirpeitä makuja ja raikkautta, unohtamatta täyteläisyyttä. Näillä ohjeilla onnistut taatusti hurmaamaan asiakkaasi. Piristä esillepanoa syötävänsuloisilla tipumacaronseilla tai koristele leivokset näyttävällä italialaistyylisellä marengilla.


Pääsiäisen ajan klassikot

Pashan perinteistä makumaailmaa on mukava tuoda raikkaalla tavalla myös sesongin leivonnaisiin. Pashakakku on täydellinen pakkaus täynnä pääsiäisen makuja: raikasta rahkaa, täyteläistä maitosuklaata, mureaa pohjaa ja mangon keltaista hedelmäisyyttä. Kakun pashatäyte on myös tuulihattutaikinasta tehtyjen, ylellisten pashamunkkien salaisuus. Erilaiset rahkapullat ja -leivonnaiset kuuluvat myös pääsiäiseen.


Rahka maistuu pääsiäisen leivissä

Pääsiäisen leipä on suomalaisessa ruokakulttuurissa makeahko limppu. Yksi perinteisistä versioista on piimälimppu, mutta rahka tuo limpputaikinaan piimän tavoin happamuutta, korostaa leivän makua ja pitää taikinan pitkään tuoreen tuntuisena. Leivo pääsiäispöytään tarjolle esimerkiksi rahkakauravuokaa tai laktoositonta rahkaleipää. Asiakkaille voikin vihjata, että nämä leivät sopivat paahdettuna ihanasti myös pääsiäisen aamiaispöytään.


Pääsiäisen täsmätuotteet leipomoille

Leipomoissa otetaan pääsiäisenä ilo irti rahkaherkuista. Pääsiäisen täsmätuote on Valion laktoositon rahka-jogurttitäyte, jonka avulla loihdit helposti raikasta rahkan makua ja täyteläisyyttä monenlaisiin leivonnaisiin: rahkapulliin, kakkujen väliin, wienereiden tai jopa tuorekonvehtien täytteeksi. Tuote on paistonkestävä mutta sopii käytettäväksi myös sellaisenaan esimerkiksi hedelmäpaloilla täydennettynä. Jos haluat valmistaa rahkaherkut alusta asti itse, kannattaa valita tuttu Valio laktoositon maitorahka suuremmassa, 10 kg:n pakkauksessa. Tätä monipuolista rahkaa voit käyttää jälkiruokiin, leivontaan, levitteisiin ja täytteisiin.


Koko tuotevalikoima verkkokaupoissa

Koko Suomen toimitustukku

Toimitustukku palvelee kaikkia alan toimijoita nopeasti ja tehokkaasti, ja kuljettaa tilaamasi tuotteet keskimäärin 24 tunnissa suoraan toimipisteeseen. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden nähdäksesi toimitustukun valikoiman ja tehdäksesi tilauksia.

Pääkaupunkiseudun pikatukut

Pikatukkumme ovat ruoka- ja juoma-alan ammattilaisten kätevä ostospaikka. Palvelemme aamuvarhaisesta iltamyöhään Helsingin Sörnäisissä ja Vantaan Koivuhaassa. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden nähdäksesi tuotteiden hinnat verkossa.

VALO Tilauspalvelu

VALO Tilauspalvelusta alan ammattilaiset saavat tuotteensa suoraan Suomen merkittävimmiltä tavarantoimittajilta. Aimon asiakkaat saavat VALO Tilauspalvelussa käyttöönsä koko Suomen laajuisen jakeluverkostomme.

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla foodservice-alan asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search